چطور در خانه شیرینی هویجی موزاییکی بپزیم؟

استفاده از هویج در ترکیب شیرینی و کیک باعث می‌شود بافت شیرینی نرم‌تر شود و طعم خوشمزه‌تری پیدا کند.خیلی راحت می‌توانید در خانه شیرینی هویجی موزاییکی درست کنید و برای عصرهای پاییز، یک دسر خوش عطر و طعم داشته باشید.

شناسه خبر: ۴۱۸۵۴۳
چطور در خانه شیرینی هویجی موزاییکی بپزیم؟

برای درست کردن شیرینی هویجی موزاییکی نیازی به فر ندارید و در یک ساعت می‌توانید این شیرینی خوش رنگ و طعم را در خانه درست کنید.

نام: شیرینی هویجی موزاییکی

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

مواد لازم:

هویج: یک کیلو

شکر: یک و نیم کیلو

گردوی خرد شده: یک لیوان

پسته نگینی : نصف لیوان

وانیل: نوک قاشق چایخوری

بیسکوئیت پتی بور: ۵۰۰ گرم

کره: ۱۲۵ گرم

پودر نارگیل: به مقدار کافی

روش تهیه:

۱. هویج‌های شسته شده و پوست گرفته را ریز رنده کنید و در قابلمه بریزید. شکر را هم به آن اضافه کنید.

۲. وقتی هویج پخت کره را به همراه وانیل، گردو و پسته خرد شده به قابلمه اضافه و حرارت را خاموش کنید.

۳. بیسکوئیت‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. کف یک سینی پودر نارگیل بریزید. مایه شیرینی را روی پودر پهن و به آرامی رول کنید.

۴. بعد از یک ساعت رول شیرینی را برش دهید و با پودر پسته شیرینی‌ها را تزئین کنید.

نکته: هویج را پوره نکنید تا بافت آن در شیرینی حفظ شود.

5074608

منبع : همشهری
نظرات
پربازدیدترین خبرها