فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت کدوحلوایی با کوفته ریزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعتونیم
تعداد: برای ۲ نفر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
کدو حلوایی خرد شده: ۲۰۰ گرم
آلو خورشتی: ۸ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
زعفران، نمک، دارچین و زردچوبه: به میزان لازم
لپه: نصف لیوان
روش تهیه:
۱: یک پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده بیفزایید. دارچین و نمک را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد گوشتی را یه شکل کوفته ریزه درآورده و داخل روغن تفت دهید.
۲: حالا کدو حلوایی را به اندازه دلخواه خرد کرده و سرخ کنید.
۳: در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه سرخ کنید. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
۴: لپه، آلو و کوفته قلقلیها را داخل قابلمه ریخته آب بریزید و اجازه بدهید تا خورشت بپزد. نیم ساعت آخر کدو حلواییها را به همراه زعفران به خورشت اضافه کنید.
نکته:
برای خوشمزهتر شدن این غذا میتوان در انتها سیب زمینی خلالی شده را نیز سرخ کرد و روی خورشت ریخت.