شاید بسیاری از شما بدانید که روس ها در زمینه سالاد و فینگرفود مهارت خیلی زیادی دارند از این رو سالادهای روسی تنوع بسیاری بالایی دارد. در این مقاله آموزش سالاد روسی میموزا را می دهیم که دکور زیبایی برای پذیرایی از مهمانان به طور ویژه دارد.
مواد لازم برای تهیه سالاد روسی میموزا
پیاز ۳ عددمتوسط
نمک نصف قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
آب سرد یک لیوان سرخالی
سیب زمینی آب پز ۵ عدد متوسط
هویج آب پز ۳ عدد
تخم مرغ آب پز ۶ عدد
ماهی تن ۲ قوطی ۱۸۰ گرمی
سس مایونز به میزان لازم
پنیر موتزارلا یا گودا یا چدا ۲۰۰ گرم
شوید و جعفری خرد شده برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا ۳ عدد پیاز متوسط را خرد می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. نمک و شکر را به پیاز اضافه می کنیم و به آن یک لیوان سرخالی آب سرد می افزاییم و کاملا هم می زنیم تا نمک و شکر حل شود. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کاسه را کنار می گذاریم تا پیازها مزه دار شود.
در ادامه سیب زمینی ها و هویج های آب پز شده را درشت رنده می کنیم. سپس زرده تخم مرغ های آب پز شده را از سفیده به شکل درسته جدا می کنیم. سفیده ها را جدا و زرده ها را جدا از هم رنده می کنیم و در ظرف های جداگانه می ریزیم تا برای سالاد استفاده کنیم.
درب کنسروهای ماهی را باز می کنیم و در یک سبد می ریزیم تا روغن و آب آن کاملا جدا شود. پیازهایی که از قبل کنار گذاشته بودیم تا مزه دار شود را هم از طوری رد می کنیم تا آب آن کشیده شود.
در ادامه از یک رینگ قالب کوچک ( مثلا قالب ۲۰ سانتی) استفاده کنید و داخلش را سلفون بیاندازید. داخل دیواره قالب را خیس می کنیم که سلفون خوب به داخل بچسبد. حالا رینگ قالب را در یک بشقابی که می خواهیم سالاد را در آن سرو کنیم، می گذاریم و سیب زمینی های رنده شده را داخل قالب می ریزیم و با قاشق خوب فشار می دهیم تا یک سطح صافی پیدا کند. اگر نتوانستید سطح سیب زمینی ها را صاف کنید می توانید از گوشت کوب یا لیوان استفاده کنید.
روی سیب زمینی ها مقداری نمک و سس مایونز می پاشیم. سعی کنید سس به صورت یکنواخت به تمام قسمت ها پخش شود. حالا نوبت به ریختن تن ماهی می رسد که آب آن کاملا گرفته شده، آن را روی سیب زمینی ها می ریزیم و با قاشق پخش می کنیم و فشار می دهیم تا سطح صافی ایجاد کنیم و مجددا سس مایونز می ریزیم و صاف می کنیم. لایه بعدی پیاز است که آن را می ریزیم و مجددا صاف می کنیم و سس می زنیم. سس موجب می شود لایه ها به هم بچسبد و مزه دار شود.
حالا نوبت به هویج می رسد. هویج را نیز با پشت قاشق صاف می کنیم و دوباره سس مایونز می زنیم و آن را پخش می کنیم. سپس ۲۰۰ گرم پنیر رنده شده موتزارلا روی آن می ریزیم و سطح کار را صاف می کنیم و روی آن را با سس مایونز می پوشونیم. در ادامه زرده تخم مرغ رنده شده را روی آن می ریزیم و پخش می کنیم.
مقدار کمی از زرده را برای تزیین روی کیک نگه می داریم. روی زرده ها نیز سس می زنیم و صاف می کنیم. در آخر سفیده تخم مرغ ها را می ریزیم و پخش می کنیم و سس می زنیم و صاف می کنیم. در لایه بالایی سس بیشتری بزنید تا قیافه زیباتری به آن بدهد. ظرف را به مدت ۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا خود را بگیرد. اگر یک شبانه روز در قالب بماند بهتر است. سپس سالاد میموزا را از قالب جدا می کنیم و روی آن را با شوید و جعفری خرد شده و زرده تخم تزیین می کنیم. نوش جان.