پوست کندن گردو با آب جوش؛ راحت و سریع
گردو یکی از خوشمزهترین مغزیجات است که از آن برای درست کردن انواع غذاها، شیرینیها و دسرهای لذیذ استفاده می شود. بسیاری از افراد گردو را با پوست تهیه می کنند،اگر گردو از نوع گردو سوزنی یا گردو سنگی باشد، شکستن پوست آن سختتر و احتمال خرد شدن مغز گردو طی فرآیند شکستن بیشتر است. در این بخش از نمناک ترفندی به شما می آموزیم که با آن می توانید گردو سنگی را به گردو کاغذی تبدیل کنید و مغز آن را راحت از پوست جدا کرده و میل نمایید.
اگر می خواهید گردو های با پوست خیلی سخت را به راحتی در خانه بشکنید و مغز آن را بدون نیاز به گردو شکن جدا نمایید، مراحل زیر را به کار ببرید:
یک قابلمه آب را جوش بیاورید.
گردو ها را درون قابلمه بریزید.
اجازه دهید که گردوها به مدت ده دقیقه بجوشد.
گردوها را درون آبکش یا صافی بریزید.
کمی که آب اضافی آن خارج شد خیلی راحت با یک دست شما می توانید پوست را بشکنید و به راحتی از پوست جدا نموده و مغز را خارج کنید.
نکات مهم در کندن پوست گردو با آب جوش
جوشاندن گردو ممکن است کمی طعم و رنگ آن را تغییر دهد ولی در عوض مغز آن راحتتر جدا میشود.
شما می توانید گردو ها را با پوست به مدت 2 ساعت در آب و نمک قرار دهید و بعد به راحتی مغز را از پوست جدا نمایید.
بهتر است به اندازه مصرفتان گردوها را بجوشانید و مغز آن را زودتر مصرف کنید.
بعد از شکستن گردو، حتما مغز گردوها را در شرایط مناسبی نگهداری کنید.