در این گزارش آمده است: «عبدو محمد» یکی از کارمندان اخراج شده مایکروسافت در گفتگو با خبرنگار ما اعلام کرد که برگزاری مراسم یادبود برای کسانی که اعضای خانواده، دوستان یا عزیزان خود را از دست دادهاند در این شرکت امری عادی است، اما مایکروسافت واقعاً نتوانست فضایی را برای ما فراهم کند که بتوانیم با هم جمع شویم و یاد و خاطره فلسطینیانی که جان خود را در غزه از دست دادهاند، گرامی بداریم.
بر اساس این گزارش، «حسام نصر» دیگر کارمند اخراج شده مایکروسافت نیز در گفتگو با این خبرگزاری اعلام کرد که هدف از برگزاری این مراسم یادبود، هم احترام به قربانیان نسلکشی در غزه و هم جلب توجه افکار عمومی به مشارکت مایکروسافت در نسلکشی مردم فلسطین به دلیل استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از فناوری این شرکت در جنگ، بود.
این دو کارمند گفتند که اواخر روز پنجشنبه (به وقت محلی)، چند ساعت پس از برگزاری مراسم یادبود در دفتر مرکزی شرکت مایکروسافت در واشنگتن، در تماسی تلفنی خبر اخراجشان از این شرکت به آنها اعلام شد.
گوگل در ماه آوریل اعلام کرد که ۲۸ کارمند خود را به دلیل اعتراض به پروژه نیمبوس (Nimbus) که قرارادی ۱.۲ میلیارد دلاری بوده و به طور مشترک توسط دو شرکت غول فناوری گوگل و آمازون برای ارائه خدمات ابری به اسرائیل منعقد شده، اخراج کرده است.
کارکنان معترض میگویند که دلیل اعتراضشان به این پروژه حمایت دو شرکت آمریکایی مزبور از توسعه ابزارهای نظامی اسرائیل بوده است. اما گوگل مدعی است که پروژه نیمبوس ارتباطی با کارهای نظامی، تسلیحاتی و سرویسهای اطلاعاتی ندارد.
در همین حال روزنامه واشنگتن پست نیز پیشتر در گزارشی به نقل از گروهی از حامیان مالی رئیس جمهور سابق آمریکا که خواستند نام آنها فاش نشود، نوشت: دونالد ترامپ گفته است که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده، دانشجویان حامی فلسطین را از این کشور اخراج خواهد کرد.
در گزارش واشنگتن پست آمده است: ترامپ در جریان میزگردی در ۱۴ ماه می (۲۵ اردیبهشت) با گروهی از حامیان مالی خود، در پاسخ به شکایت طرح شده از سوی یکی از آنها که گفته بود این امکان وجود دارد که دانشجویان و اساتید معترض حامی فلسطین در دانشگاههای آمریکا در آینده در این کشور صاحب مناصب قدرت شوند، اعلام کرده است که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، این دانشجویان را از ایالات متحده اخراج خواهد کرد.