کل دارایی رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد

امکان برداشت رمزارز از صرافی‌ها تا اطلاع ثانوی وجود ندارد.

شناسه خبر: ۴۵۱۰۳۶
کل دارایی رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد

به دستور پلیس فتا تمام دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد (Cold Wallet) انتقال یافته و برداشت رمزارز از این صرافی‌ها «به دلیل حفظ امنیت دارایی‌ها» بسته شده است. این خبر را «رضا مسعودی‌فر»، مدیرعامل صرافی «تترلند»، در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد.

علاوه‌براین، به گفته مدیرعامل تترلند، با مختل یا مسدودشدن دسترسی به API بانکی، امکان برداشت تومانی از صرافی‌ها هم فعلا وجود ندارد.

پس از سرقت حدود ۱۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های رمزارزی صرافی «نوبیتکس» با هک این پلتفرم در روز چهارشنبه، ۲۸ خرداد، دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها از کیف‌پول‌های گرم به کیف‌پول‌های سرد منتقل شده است.

کیف پول‌های سرد دارایی کاربران را آفلاین و بدون نیاز به اینترنت نگه‌داری می‌کنند و هک آنها از راه دور به‌راحتی امکان‌پذیر نیست. در مقابل، کیف‌پول‌های گرم با اتصال به اینترنت، امکان انجام سریع تراکنش‌ها را فراهم می‌کنند.

منبع : دیجیاتو
نظرات
پربازدیدترین خبرها