بهترین خودروهای چینی ۱ تا ۲ میلیارد بازار (اردیبهشت ۱۴۰۴)

در این مطلب از دیجیاتو، بهترین خودرو چینی ۲ میلیاردی و خودروهای ارزشمند چینی این بازه را بررسی می‌کنیم.

شناسه خبر: ۴۴۵۶۷۳
بهترین خودروهای چینی 1 تا 2 میلیارد بازار (اردیبهشت 1404)

خودروهای چینی پس از 2 دهه حضور در بازار ایران، توانسته‌اند این بازار را تحت تسلط خود درآورند. اکنون خودروهای چینی جایگاهی بین خودروهای ایرانی و وارداتی به خود اختصاص داده‌اند و به بخشی جداگانه در بازار خودرو ایران تبدیل شده‌اند.

در مطلب، نگاهی به بهترین خودروهای چینی یک تا دو میلیارد در سال 1404 می‌اندازیم؛ بنابراین اگر دنبال مقایسه خودروهای چینی هستید، می‌خواهید بهترین شاسی بلند چینی بازار را بشناسید، اطلاعات خودروهایی همچون فونیکس FX، تیگو 7 پرو یا KMC K7 را می‌خواهید، قصد خرید بهترین خودرو چینی 2 میلیاردی را دارید و می‌پرسید ماشین چینی خوب چی بخرم؟ در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

بررسی خودروهای چینی یک تا دو میلیاردی را تصادفی آغاز می‌کنیم. باید تذکر بدهیم که قیمت‌هایی که در متن درج شده، تقریبی‌اند؛ بنابراین ممکن است زمانی که شما این مطلب را می‌خوانید، قیمت‌ها تغییر کرده باشند. همچنین ممکن است تولید و عرضه برخی خودروها تا پایان سال متوقف شود و محصولات جدیدی جایگزین آن شوند.

شماره یک، ام وی ام X33 کراس دنده‌ای

قیمت تقریبی در بهار 1404: یک‌میلیارد و 85 میلیون تومان

ام وی ام X33 کراس چهارمین نسل این کراس‌اوور پرفروش در بازار ایران است که با بودجه‌ای کمتر از یک‌میلیارد و 100 میلیون تومان می‌توانید آن را بخرید. این خودرو نسبت به 3 نسل قبلی، تغییرات بسیاری کرده است و اکنون کراس‌اووری جوان‌پسند محسوب می‌شود. ایکس 33 کراس در واقع نسخه فیس‌لیفت ام وی ام X22 پرو به حساب می‌آید و از نظر فنی کاملاً مشابه X22 پرو است. البته در ام وی ام X33 کراس دنده‌ای امکانات و تجهیزات بیشتری دریافت خواهید کرد.

1

ام وی ام X33 کراس دنده‌ای گزینه‌ای مناسب برای مشتریانی است که از خرید پژو 207 و سایر خودروهای مشابه خسته شده‌اند اما بودجه زیادی برای خرید کراس‌اوور چینی گران‌قیمت ندارند. اختلاف قیمت اندک ام وی ام X33 کراس و ام وی ام X22 پرو نیز باعث می‌شود این خودرو به‌دلیل امکانات رفاهی بیشتر، ارزش خرید بالاتری داشته باشد.

البته در سوی مقابل، نباید انتظار عملکرد فنی حیرت‌انگیزی از ام وی ام X33 کراس داشته باشید. نسخه دنده‌ای این خودرو به موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی مجهز است و شتاب متوسطی ارائه می‌دهد. همچنین نسخه اتوماتیک این خودرو به‌دلیل موتور کوچک، توربوشارژر و پراستهلاک خود که با گیربکس CVT ترکیب شده، ارزش خرید ندارد. به‌جای خرید ام وی ام X33 کراس اتوماتیک،‌ بهتر است خودرو رقیب، بک X3 پرو، را تهیه کنید.

شماره دو، بک X3 پرو

قیمت تقریبی در بهار 1404: یک میلیارد و 300 میلیون تومان

بک X3 پرو محصول جدید خودروسازان بم است که سال 1402 وارد بازار شد. ابتدا مصرف‌کنندگان ایرانی توجه چندانی به این خودرو نکردند اما به‌مرور، بک X3 پرو موردتوجه مشتریان ایرانی قرار گرفت. قیمت بک X3 پرو هم‌اکنون در بازار آزاد یک‌‌میلیارد و 300 میلیون تومان است. این خودرو در کارخانه نیز یک‌میلیارد و 50 میلیون تومان قیمت دارد.

1

بک X3 پرو هاچ‌بک کراس شهری است که هرچه لازم دارید در اختیار شما قرار می‌دهد. پیشرانه این خودرو تنفس طبیعی است که با سوخت عرضه شده در کشور سازگاری دارد. کابین آن نیز ظرفیت موردنیاز 2 سرنشین بزرگسال و لوازم آنها در سفر را ارائه می‌دهد. امکانات رفاهی و ایمنی موردنیاز خود را نیز در این خودرو خواهید یافت.

البته بک X3 پرو نقاط ضعفی نیز دارد. بازار خریدوفروش این خودرو ضعیف است؛ زیرا مشتریان هنوز شناخت زیادی از این خودرو ندارند. علاوه‌براین، ساختار خدمات پس از فروش خودروسازان بم به اندازه کافی گسترده نیست و این شرکت و کرمان موتور باید در این زمینه اقدامات بیشتری انجام دهند.

شماره سه لیست بهترین خودرو چینی 2 میلیاردی، ریسپکت پرایم تیپ 2

قیمت تقریبی در بهار 1404: یک‌میلیارد و 500 میلیون تومان

ریسپکت پرایم محصولی از زیرشاخه سابق چری است و با نام اصلی کایی ژواندو شناخته می‌شود. پلتفرم و ساختار فنی این خودرو مشابه آریزو 5 و آریزو 6 است که باعث می‌شود ریسپکت پرایم از نظر تعمیر و نگهداری خودروی کم‌دردسر برای مشتریان ایرانی به نظر برسد. در‌عین‌حال، طراحی متفاوت ریسپکت پرایم باعث شده این خودرو از محصولات مدیران خودرو متمایز باشد.

1

ریسپکت پرایم کیفیت ساخت مناسبی دارد و در بازه قیمتی خود امکانات و تجهیزات مناسبی ارائه می‌دهد. قیمت ریسپکت پرایم تیپ 2 در بازار آزاد حدود یک‌میلیارد و 500 میلیون تومان است اما اگر این خودرو را با صبر و شکیبایی از گروه بهمن بخرید، باید حدود یک‌میلیارد و 380 میلیون تومان هزینه کنید. ریسپکت پرایم تیپ 2 را می‌توان گزینه‌ای مناسب برای خانواده‌هایی دانست که دیگر نمی‌خواهند سدان ایرانی مانند تارا یا شاهین اتوماتیک بخرند.

ریسپکت پرایم تیپ 2، مانند هر خودرو دیگری، معایبی نیز دارد؛ ازجمله استفاده گسترده از پلاستیک خشک در کابین و سیستم تهویه معمولی. بااین‌حال پیداکردن عیب‌وایراددر این خودرو با قیمتی که دارد، چندان آسان نیست.

شماره چهار، تیگارد X35

قیمت تقریبی در بهار 1404: یک میلیارد و 600 میلیون تومان

تیگارد X35 کراس‌اوور شرکت خودروسازی بایک است که سانیار موتور پارسیان آن را مونتاژ می‌کند و با نشان تجاری تیگارد به دست مصرف‌کننده ایرانی می‌رسد. این خودرو کراس‌اوور جمع‌وجوری است و رقیب نزدیک ام وی ام X55 پرو محسوب می‌شود. قیمت تیگارد X35 هم‌اکنون (اردیبهشت 1404) در بازار آزاد یک‌میلیارد و 500 تا یک‌میلیارد و 600 میلیون تومان فروخته می‌شود. قیمت کارخانه این خودرو نیز یک‌میلیارد و 350 میلیون تومان است.

1

تیگارد X35 مانند بسیاری از خودروهای چینی، به پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژر مجهز شده است و گیربکس اتوماتیک CVT دارد اما مشخصات فنی آن برای مشتریان ایرانی رضایت‌بخش‌اند. موتور و گیربکس این خودرو هماهنگ کار می‌کنند و موتور خودرو نیز با سوخت عرضه شده در ایران سازگار است. طراحی ظاهری آن نیز می‌تواند برای مشتریان ایرانی قابل‌قبول تلقی شود.

البته تیگارد X35 معایبی نیز دارد. عرضه این خودرو بسیار محدود است و زیرساخت ارائه خدمات پس از فروش آن در تمام نقاط کشور برقرار نیست؛ درنتیجه، خرید این خودرو برای شما مقداری ریسک خواهد داشت. همچنین بازار دست‌دوم این خودرو چندان قوی نیست.

شماره پنج، کی ام سی J7

قیمت تقریبی در بهار 1404: یک‌میلیارد و 800 میلیون تومان

کی ام سی J7 را می‌توان از جذاب‌ترین خودروهای چینی دانست که در بازه قیمت یک تا دو میلیارد تومان عرضه شده است. این خودرو سدان اندازه متوسط محسوب می‌شود و نسبت به خودروهایی همچون آریزو 6 پرو، ابعاد بزرگ‌تری دارد. کرمان‌موتور قیمت کی ام سی J7 را یک‌میلیارد و 560 میلیون تومان اعلام کرده اما بهای این خودرو به‌دلیل عرضه محدود در بازار آزاد از یک‌میلیارد و 800 میلیون تومان عبور کرده است.

1

کی ام سی J7 در جایگاه سدان متوسط با قیمت کمتر از 2 میلیارد تومان، مزایای مختلفی برای مصرف‌کننده ایرانی دارد. ظاهر این خودرو زیباست، مشخصات فنی آن رضایت‌بخش‌اند و ابعاد کابین نیز مناسب خانواده‌ها به نظر می‌رسند اما معایب کی ام سی J7 خریدار را دچار تردید می‌کند. این خودرو نسبت به رقبا آپشن‌های کمتری دارد؛ زیرا برخی امکانات آن در نسخه مونتاژی حذف شده است. همچنین پیشرانه این خودرو به سوخت حساسیت بالایی دارد؛ بنابراین خرید کی ام سی J7 برای مشتری ایرانی، با بیم و امید همراه است.

شماره شش لیست بهترین خودرو چینی 2 میلیاردی، آریزو 6 پرو

قیمت تقریبی در بهار 1404: یک‌میلیارد و 850 میلیون تومان

چری آریزو 6 سال 1398 به‌عنوان برادر بزرگ‌تر آریزو 5 وارد بازار شد اما به‌دلیل مشخصات فنی مشترک با برادر کوچک‌ترش چندان موردتوجه قرار نگرفت. با عرضه آریزو 6 پرو در سال 1402 و جداسازی برندهای فونیکس و ام‌ وی‌ ام، اکنون بیشتر به این خودرو توجه می‌شود؛ زیرا مشتریان ایرانی فونیکس را برندی لوکس می‌شناسند. فونیکس آریزو 6 پرو با قیمت تقریبی یک‌میلیارد و 850 میلیون تومان در بازار آزاد یکی از بهترین خودروهای چینی یک تا دو میلیاردی سال 1404 شناخته می‌شود. قیمت این خودرو در کارخانه نیز یک‌میلیارد و 460 میلیون تومان است.

1

آریزو 6 پرو درحال‌حاضر جایگاهی بین آریزو 5 اسپرت (با برند ام وی ام) و آریزو 6 جی‌تی (با برند فونیکس) را به خود اختصاص داده است. این خودرو نسبت به آریزو 5 اسپرت گزینه باارزش‌تری است؛ زیرا کیفیت ساخت بالاتر، کابین بزرگ‌تر و امکانات بیشتری دارد.

از سوی دیگر، نسبت به آریزو 6 جی‌تی این خودرو گزینه خرید معقول‌تری محسوب می‌شود؛ زیرا عملکردی مشابه 300 میلیون تومان بودجه کمتر در اختیار شما قرار می‌دهد. حتی اگر به عملکرد فنی این خودرو نیز حساسید، می‌توانید با اندکی تقویت از آریزو 6 پرو شتاب و کشش مشابه مدل GT را دریافت کنید. البته آریزو 6 پرو معایبی نیز دارد؛ ساختار تعلیق این خودرو بسیار ساده است و بدنه آن نیز استحکام مدنظر شما را ندارد. البته نمی‌توان آریزو 6 پرو را خودروی بدون ارزش خرید دانست؛ زیرا این سدان اکثر نیازهای کاربر را برطرف می‌کند.

شماره هفت لیست بهترین خودرو چینی 2 میلیاردی، کی ام سی X5

قیمت تقریبی در بهار 1404: یک‌میلیارد و 950 میلیون تومان

کی ام سی X5 سومین نسل جک S5 در بازار ایران شناخته می‌شود. این خودرو از ابتدای عرضه در سال 1402 فروش مناسبی را تجربه کرده است. پلتفرم و ساختار فنی KMC X5 با جک S5 مشترک است و ساختار فنی مشابهی با KMC K7 دارد. اشتراک مشخصات فنی کی ام سی X5 با محصولات سابق کرمان موتور باعث شده مشتریان نگرانی خاصی برای خدمت‌رسانی به این خودرو نداشته باشند. قیمت KMC X5 هم‌اکنون در بازار آزاد به ۲ میلیارد تومان رسیده است. قیمت KMC X5 در کارخانه نیز یک‌میلیارد و 640 میلیون تومان است.

1

KMC X5 باوجود مزایای بسیار، از نقاط ضعفی نیز رنج می‌برد. پیشرانه توربوشارژر این خودرو به سیستم تزریق مستقیم سوخت (TGDi) مجهز شده و نسبت به بنزین حساسیت بالایی دارد. موتور و گیربکس این خودرو نیز گاهی ناهماهنگ عمل می‌کنند اما بازار خریدوفروش KMC X5 نسبت به رقبایش قوی است و می‌توانید این خودرو را با قیمت مناسبی در بازار بفروشید.

شماره هشت لیست بهترین خودرو چینی 2 میلیاردی، فیدلیتی پرایم تیپ 1 (5 نفره)

قیمت تقریبی در بهار 1404: دو‌میلیارد تومان

فیدلیتی پرایم از محصولات محبوب چینی در بازار ما به شمار می‌رود. به‌دلیل عرضه محدود اختلاف قیمت بازار و کارخانه این خودرو به‌شدت افزایش یافته و اکنون قیمت فیدلیتی پرایم در بازار آزاد به محدوده ۲ میلیارد تومان نزدیک شده است اما همچنان می‌توانید نسخه پنج‌نفره این خودرو را با بودجه کمتر از ۲ میلیارد تومان بخرید. فیدلیتی پرایم، پس از تعویض گیربکس دوکلاچه خشک با دوکلاچه مرطوب، تقریباً در بازه قیمتی خودش بدون ایراد به حساب می‌آید و نمی‌توان مشکلی در این خودرو دید. البته فقط در حالتی که فیدلیتی پرایم را با رقبای هم‌قیمتش مقایسه کنیم.

1

فیدلیتی پرایم در واقع محصولی از زیرشاخه چری موسوم به جتور است و با نام جتور X70s شناخته می‌شود. این خودرو ساختار فنی مشابهی با کراس‌اوورهای خانواده تیگو 7 دارد؛ به همین دلیل نگهداری آن در بلندمدت برای مخاطبان دردسر کمتری خواهد داشت. باید به این موضوع هم اشاره کنیم که تولید این خودرو متوقف شده و نسخه مجهزتر آن با نام فیدلیتی الیت جایگزین فیدلیتی پرایم شده است. گروه بهمن قیمت فیدلیتی الیت را یک‌میلیارد و 724 میلیون تومان اعلام کرده است. البته فیدلیتی الیت در بازار آزاد ۲ میلیارد و 200 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جمع‌بندی بهترین خودرو چینی 2 میلیاردی بازار

در این مطلب دیجیاتو، بهترین خودرو چینی ۲ میلیاردی بازار و خودروهای بازه قیمتی یک تا دو میلیارد تومان را بررسی کردیم. برخی خودروها که به‌تازگی از خط تولید کنار رفته‌اند، در لیست ما جایی ندارند؛ برای مثال ام‌وی‌ام X55 پرو خودروی محبوب و پرفروش است اما مدیران‌خودرو دیگر آن را تولید نمی‌کند تا ام وی ام X5 جایگزین آن شود. هایما S7 توربوشارژر نیز از خط تولید کنار رفته و با هایما S7 پرو جایگزین شده است، خودرویی که هنوز عملکرد آن در بازار مشخص نیست. KMC K7 نیز سال 1402 از خط تولید کنار رفته و به‌دلیل مشکلات فنی متعدد گزینه مناسبی برای خرید محسوب نمی‌شود.

در سوی دیگر، اخیراً قیمت برخی خودروها به‌طرز چشمگیری افزایش یافته و از لیست بهترین خودروهای چینی ۲ میلیاردی حذف شده‌اند. فونیکس FX، فیدلیتی پرایم، تیگو 7 پرو و آریزو 6 جی‌تی برخی در میان این خودروها هستند. در سوی دیگر، قیمت خودروهای چینی کوچک، مانند بک X3 پرو و ام وی ام X22 پرو، افزایش یافته تا وارد لیست بهترین خودروهای چینی ۲ میلیاردی شوند.

منبع : دیجیاتو
نظرات
پربازدیدترین خبرها