خبر بد را چگونه به دیگران منتقل کنیم؟

شنیدن خبرهای بد در زندگی یک واقعیت است و نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. اگر قرار است به کسی خبر بدی را بدهید این چند راهکار را در پیش بگیرید!

شناسه خبر: ۴۰۱۳۹۰
خبر بد را چگونه به دیگران منتقل کنیم؟

راهنماتو- «یه جوری بگو که به هم نریزه! بلدی؟!»

شنیدن خبرهای بد در زندگی یک واقعیت است و نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. اگر قرار است به کسی خبر بدی را بدهید که این خبر می‌تواند جواب منفی به یک درخواست باشد، بیان کردن یک اتفاق ناگوار باشد، از دست دادن کار باشد و هر مدل خبری باشد که فرد شنونده ممکن است دچار شوک شود، به هم بریزد یا حتی خطر جانی او را تهدید کند! پس به چه صورت باید خبر بد را به فرد مقابل رساند تا به بهترین حالت ممکن آن را بفهمد و درک کند و با آن به راحتی کنار بیاید؟!

به گزارش راهنماتو، راهنماتو چند راهکار به شما پیشنهاد می‌کند که اگر استفاده کنید حتما نتیجه‌ی خوبی خواهید گرفت:

  • واقعیت را بگویید

گاهی اوقات برای اینکه طرف مقابل به هم نریزد ممکن است شما رو به دروغ مصطلحتی بیاورید. اما این بزرگترین اشتباه است. بهترین کار این است که حقیقت را بگویید تا هم خودتان به دردسر نیفتید و هم فرد مقابل به راحتی خبر را درک کند و بتواند با آن کنار بیاید.

  • بدون حاشیه حرف بزنید

مطرح کردن مستقیم حرفی که می‌خواهید بزنید از هر کاری مهمتر است. اگر می‌خواهید به فردی جواب منفی بدهید به راحتی آن را بگویید. اگر می‌خواهید خبر بدی را به او برسانید جزییات را کنار بگذارید چون اگر بخواهید درگیر این باشید که به صورت غیرمستقیم حرفتان را بگویید دچار اضطراب و استرس خواهید شد و ممکن است اصل کلام را نتوانید آنطور که باید منتقل کنید.

  • مراقب لحن و تن صدایتان باشید

هنگام مطرح کردن خبر بد یا جواب منفی لحن شما و تن صدایتان اگر مودبانه نباشد نتیجه بسیار معکوسی خواهید گرفت. حتما با ملایمت و احترام شروع به صحبت کنید. دلسوزانه و دلگرم کننده حرف بزنید و لابه لای حرف‌هایتان خبری که می‌خواهید بگویید منتقل کنید. همیشه به خاطر داشته باشید که با آرامش جلو رفتن همیشه جواب مناسب خواهد داشت.

  • ایمیل یا پیامک بزنید

خبر بد یا جواب منفی را که قرار است منتقل کنید در ابتدا به صورت غیرمستقیم بگویید تا فرد مورد نظر یک آمادگی ذهنی ابتدایی داشته باشد و بتواند با خودش کنار بیاید. در همان پیامک یا ایمیل قرار حضوری را هم مشخص کنید و به صورت رودررو هم برایش توضیحات را بگویید. در این فاصله او می‌تواند تا حدودی از آن عصبانیت اولیه یا خشم و غمی که دچارش شده است رها بشود و زمینه برای صحبت‌های متقابل فراهم باشد.

نظرات
پربازدیدترین خبرها