محمد احمدی اظهار کرد: به دنبال پیشنهاد چند ماه پیش اداره میراث فرهنگی برای ثبت آش کشکک نهاوند، پس از بررسی کارشناسان مربوطه این غذا در فهرست آثار ملی ناملموس کشور به ثبت رسید.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند ادامه داد: تا کنون ۱۰ مورد آثار ناملموس نهاوند شامل پخت شیرینی سنل، پخت کلوا، آش ورکواز، آش بادمجان، آش کشکک، ترشی چمور، گویش نهاوندی، گویش لکی، مراسم چهل منبران و مهارت بافت قالی نهاوند به ثبت ملی رسیده است.
احمدی در رابطه با ویژگیهای این غذا گفت: آش کشکک یکی از غذاهای سنتی خوشمزه نهاوند است که پخت آن نیز در حال حاضر رایج است اگر چه در گذشته رونق آن بیشتر از حال حاضر بود.
وی افزود: مواد تشکیلدهنده این غذای خوشمزه و مقوی که اغلب در زمستان پخته میشود شامل لوبیا قرمز، بلغور گندم که به زبان محلی(پلته) گفته میشد، شیره انگور یا عسل، شکر با دارچین و روغن حیوانی است که در گذشته اغلب با دیگ زود پز و روی آتش کرسی درست میشد.