ترشی ترب زرد کره‌ای رو سه سوته درست کن! طعمش بی نظیره!

علاقمندان کره جنوبی کجا هستید؟! این ترشی مخصوص شماست! و اگر شما در خیل دوستداران کره‌ نیستید باز هم این ترشی را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

شناسه خبر: ۳۹۷۰۱۵
ترشی ترب زرد کره‌ای رو سه سوته درست کن! طعمش بی نظیره!

راهنماتو- «ترشی کره‌ای می‌خوری؟! سریال کره‌ای می‌بینی؟! آهنگ کره‌ای گوش می‌کنی؟!»

علاقمندان کره جنوبی کجا هستید؟! این ترشی مخصوص شماست! و اگر شما در خیل دوستداران کره‌ نیستید باز هم این ترشی را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

به گزارش راهنماتو، ترب سفید را زیاد در مغازه‌های صیفی جات و تره بار می‌بینید. اما این بار بی تفاوت از کنارشان رد نشوید. تهیه کنید و این ترشی سه سوته را درست کرده و 3 روز بعد میل کنید! بعد از خوردن آن متوجه می‌شوید که چقدر در حق خودتان و ترب‌های عزیز ظلم کرده‌اید که این همه وقت به حسابشان نیاورده بودید!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
ترب سفید

یک کیلوگرم

سرکه

500 میلی لیتر

آب

500 میلی لیتر

شکر

100 گرم

نمک

30 گرم

دانه گل گاردنیا

5 تا 10 عدد

طرز تهیه:

ترب‌ها را بشویید و پوست نازک آنها را بگیرید و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید. آنها را با مقداری نمک آغشته کنید و اجازه بدهید نیم ساعت بماند. بعد از طی این مدت آنها را با آب ولرم 2 بار شستشو بدهید و بعد آبکش کنید.

یک قابلمه را روی گاز بگذارید و آب، سرکه، شکر، نمک و دانه گل گاردنیا را داخل آن بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوشید 2 دقیقه دیگر هم زمان بدهید تا به جوش و خروشش ادامه بدهد. بعد آن را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود.

یک ظرف شیشه‌ای دردار را آماده کنید. آن را بشویید و حسابی خشک کنید. ترب‌ها را داخل آن قرار داده و از مایع سرکه و آب که خنک شده داخل ظرف بریزید تا روی ترب‌ها را کاملا بگیرد. در ظرف را ببندید و آن را به مدت 3 روز در یک جای خشک و خنک قرار بدهید. بعد از 3 روز ترشی شما حاضر است و طعم فوق‌العاده آن شما را عاشق خودش خواهد کرد!

نکته:

دانه گل گاردنیا در شمال کشور بیشتر در دسترس است و علت استفاده از آن رنگ زردی است که به ترشی می‌دهد. به عنوان جایگزین می‌توانید از مقدار کمی زردچوبه استفاده کنید. لطفا فقط خیلی کم زردچوبه بریزید که طعم آن در ترشی مشخص نشود.

نظرات
پربازدیدترین خبرها