با این ۷راهکار ساده زندگی‌تان را برای سال ۲۰۲۵ ساده‌تر کنید

آیا می‌خواهید در سال ۲۰۲۵ زندگی ساده‌تر اما پربارتری داشته باشید؟ با راهنماتو همراه باشید تا به شما ۷راهکار ساده در این مسیر معرفی کنیم.

شناسه خبر: ۴۳۱۹۷۲
با این 7راهکار ساده زندگی‌تان را برای سال 2025 ساده‌تر کنید

راهنماتو- آماده‌اید که برای سال 2025 تغییراتی در زندگی‌تان بدهید و بهترین حالت زندگی را برای خودتان رقم بزنید. رازش در بیش‌تر کار کردن نیست، درواقع در کم‌تر کار کردن اما بهتر کار کردن است.

به گزارش راهنماتو، ساده‌سازی کردن زندگی به معنی دست‌کشیدن از اهداف نیست بلکه یعنی دو و برتان را خلوت کنید و روی چند موضوع بسیار مهم متمرکز شوید.

وقتی که سعی می‌کنید همه انرژی و تمرکزتان را تعمداً روی بعضی مسائل بگذارید، انرژی‌تان بیش‌تر می‌شود و وقت بیش‌تری برای انجام‌شان دارید.

در این مقاله به شما 7راه ساده برای دعوت کردن سادگی به زندگی را معرفی می‌کنیم:

1.فضای اطراف‌تان را به لحاظ فیزیکی خلوت کنید

یک محیط خلوت به ذهن خلوت کمک می‌کند. یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای ساده کردن زندگی خلاص شدن از شر چیزهای اضافی در زندگی است.

با قدم‌های کوچک شروع کنید: کشوی لباس، کمد و حتی میز تحریر را خلوت کنید. چیزهایی که خیلی وقت است استفاده نمی‌شوند یا دیگر به دردتان نمی‌خورند را از محیط‌تان دور کنید. محیط خلوت حس آرامش و مرتب بودن می‌دهد. فواید این کار فراتر از بخش زیبایی‌شناسانه آن است. زندگی در فضای مرتب در وقت صرفه‌جویی می‌کند (دیگر مجبور نیستید ساعت‌ها دنبال کلیدتان بگردید) و خستگی ناشی از تصمیم‌گیری دائمی را نیز کاهش می‌دهد.

2.زندگی دیجیتالی‌تان را خلوت کنید

ای-‌میل‌هایتان را خلوت کنید. از خبرنامه‌هایی که اصلاً نمی‌خوانید انصراف بدهید. ایمیل‌های قدیمی‌ را پاک کنید و پوشه‌هایی در کامپیوتر بسازید که دسترسی به محتواها را برایتان آسان کند.

در مورد ابزارک‌ها هم همین کار را بکنید. اپلیکیشن‌های اضافی را حذف کنید، عکس‌های گالری را دسته‌بندی کنید و از گوشی پاک کنید. آیا نوتیفیکشن زیاد دریافت می‌کنید؟ خاموش‌شان کنید. صدای دائمی هشدار دریافت پیامک باعث حواس‌پرتی می‌شود.

اگر بتوانید روی بعد دیجیتالی زندگی‌تان تسلط پیدا کنید، استرس‌تان کم‌تر می‌شود و کمک‌تان می‌کند که زمان ارزشمندتان را دوباره به دست آورید. یک محیط خلوت‌تر و پاکیزه‌تر دیجیتالی برای خودتان بسازید که بتوانید واقعاً روی محتواهایی تمرکز کنید که اهمیت دارند.

3.آنچه حقیقتاً مهم است را در الویت بگذارید

در دنیای شلوغ امروز، راحت می‌توان دچار حواس‌پرتی شد. تشخیص کارهایی که باید انرژی صرف‌شان کنید، خیلی مهم است. فهرستی از 3 تا 5 الویت‌تان در زندگی را تهیه کنید و ارزیابی کنید و ببینید که فعالیت‌های روزمره‌تان چقدر برای رسیدن به این اهداف مناسب هستند. آیا دارید رو چیزهایی که مهم نیستند انرژی می‌گذارید. آیا روی فعالیت‌هایی متمرکز شده‌اید که هیچ ارزشی به زندگی‌تان اضافه نمی‌کنند؟

4.بخش مالی زندگی‌تان را ساده‌تر کنید

آیا می‌دانید که دقیقاً پول‌تان هر ماه صرف چه مخارجی می‌شود یا روی خلبان خودکار پول خرج می‌کنید؟ بخش مالی زندگی‌تان را ساده‌سازی کنید تا استرس‌تان کم شود، پول‌تان را پس‌انداز کنید و سعی کنید کنترل بیش‌تری روی این بخش از زندگی‌تان پیدا کنید.

رد دخل و خرج‌تان را بگیرید تا تصویری واضح‌تر از جایی که پول‌تان را خرج می‌کنید، داشته باشید. آن‌جاهایی که می‌توانید هزینه‌ها را کم کنید، شناسایی کنید. مثلاً چرا آبونمان جایی را دارید که هرگز از محتواهایش استفاده نمی‌کنید؟ سعی کنید این پول‌ها را صرف جاهایی که کنید که حقیقتاً برایتان سودی دارند. یا پس‌ازانداز کنید، یا سرمایه‌گذاری کنید یا صرف تجربه‌های لذت‌بخش کنید.

5.برای خودتان روتین داشته باشید

روتین‌ها ما را از تصمیم‌گیری‌های روزمره مبرا می‌کنند و فضای ذهن را برای تصمیم‌های مهم‌تر باز می‌گذارند. اگر بدانید که از روزتان چه انتظاری داشته باشید، استرس‌تان کم‌تر می‌شود و حسی از نظم و کنترل بر زندگی پیدا می‌کنید.

سعی کنید هم برای عصر و هم صبح‌تان روتین داشته باشید. صبح‌تان باید شامل فعالیت‌هایی مثل نوشیدن یک لیوان آب، ورزش کردن یا الویت‌بندی روزتان بشود. عصرتان باید شامل بازاندیشی درباره موفقیت‌ها، کمک به آماده شدن برای روز بعد و کم‌کردن تنش با خواندن کتاب یا مدیتیشن بشود.

پیوستگی راز این داستان است. با رفتن به سمت وظایف ضروری و تبدیل کردن آن‌ها به عادت، دیگر مجبور نیستید که هر روز فکر کنید چه کار باید بکنید. در گذر زمان این روتین‌ها بخشی از ماهیت زندگی می‌شوند و به شما اجازه می‌دهند که کم‌تر روی «خب حالا چی کار کنم؟» تمرکز کنید و زندگی‌تان هدفمند‌تر می‌شود.

6.برون‌سپاری کنید

شما نمی‌توانید همه وظایف را خودتان انجام دهید. سعی کنید که وظایف‌تان را برون‌سپاری کنید. چه کارتان، چه کارهای خانه و چه زندگی شخصی. بهتر است فقط روی مهم‌ترین کارها تمرکز کنید. روی وظایف تکراری، صرفه‌جویی‌کننده در زمان یا کارهایی که در حیطه توان‌تان است، تمرکز کنید.

مثلاً سر کار مسئولیت‌ها را به دیگران یا به تیم‌تان واگذار کنید. در خانه می‌توانید تقسیم وظایف کنید. برون‌سپاری به معنای کم کردن مسئولیت‌ها نیست بلکه به معنای بهینه کردن مصرف زمان و انرژی برای کارهایی است که در راستای رسیدن به اهداف‌تان است.

این کار به شما کمک می‌کند که مهارت‌ها و اعتماد به نفس‌تان را بسازید.

7.یاد بگیرید نه بگویید

این نکته آخر است اما به اندازه بقیه مهم است. باید سعی کنید نه بگویید. اگر وظایف زیادی را قبول کنید – هر دعوتی را اجابت کنید، کار اضافی قبول کنید یا به هر چیزی که حتی در راستای الویت‌هایتان نیست بله بگویید – دیگر نمی‌توانید زندگی پرباری بسازید. هر بله به کاری غیرضروری یک نه به کاری ضروری است.

نه گفتن، خودخواهانه نیست بلکه نوعی خود-مراقبتی است. وقتی که تعداد فعالیت‌های روزمره را کم می‌کنید، از وقت، انرژی، جسم و روحت‌تان مراقبت می‌کنید.

 

 

 

نظرات
پربازدیدترین خبرها