خطر استفاده از موبایل در رختخواب؛ ۱۰ برابر آلوده‌تر از توالت!

رایج‌ترین نوع باکتری که در ابزار‌های فناوری، به‌ویژه تلفن‌های هوشمند، دیده می‌شود «سودوموناس آئروژینوزا» نام دارد و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند را به خطر می‌اندازد و باعث تحریک پوست یا اختلال در خواب افراد می‌شود. این نوع باکتری در فضولات سوسک‌ها هم مشاهده شده است و وقتی با تلفن هوشمندتان به رختخواب می‌روید و آن به صورت‌تان می‌خورد، درست مانند این است که فضولات سوسک را به رختخواب خود برده‌اید.

شناسه خبر: ۴۲۶۰۵۴
خطر استفاده از موبایل در رختخواب؛ ۱۰ برابر آلوده‌تر از توالت!

متخصصان بهداشت و سلامتی، همیشه از مشکلاتی که نور آبی صفحه نمایش برای افرادی که با تلفن هوشمند خود به رختخواب می‌روند گفته‌اند، اما اکنون به مشکلاتی فراتر از آن پی برده‌اند. 

همیشه صحبت از این بوده که تشعشع نور آبی صفحه نمایش تلفن‌های هوشمند باعث می‌شود مغز تصور کند که هنوز روز است و شما را هوشیار نگهدارد و در خواب شبانه‌تان اختلال به‌وجود آورد.

اما متخصصان بهداشت با بررسی‌های بیشتر متوجه شده‌اند که مشکل بردن تلفن هوشمند به رختخواب بیشتر از این حرف‌هاست.

بنابر بررسی‌های محققان دانشگاه آریزونا در آمریکا، مشخص شده که هر فرد به‌طور متوسط بیشتر از ۲۶۰۰ بار به تلفن خود دست می‌زند و این کار باعث می‌شود، گوشی‌ها به‌سرعت آلوده شوند. درواقع دکمه‌های موجود روی تلفن‌های هوشمند، ۱۰ برابر بیشتر از توالت‌های فرنگی باکتری دارند. 

در بررسی دیگر مشخص شده حداقل ۵۱ درصد افراد هرگز تلفن‌های خود را تمیز نمی‌کنند و تجمع باکتری‌های روی این ابزارها بیش از پیش می‌شود. 

در بررسی‌های ابزارهای مختلف در خانه، مانند کنترل از راه دور یا ساعت‌های مچی هوشمند، تلفن‌های همراه گوی رقابت را در بیشترین آلودگی ربوده‌اند. 

خطر استفاده از موبایل در رختخواب؛ باکتری روی تلفن همراه ۱۰ برابر بیشتر از توالت! 

رایج‌ترین نوع باکتری که در ابزارهای فناوری، به‌ویژه تلفن‌های هوشمند، دیده می‌شود «سودوموناس آئروژینوزا» نام دارد و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند را به خطر می‌اندازد و باعث تحریک پوست یا اختلال در خواب افراد می‌شود. 

این نوع باکتری در فضولات سوسک‌ها هم مشاهده شده است و وقتی با تلفن هوشمندتان به رختخواب می‌روید و آن به صورت‌تان می‌خورد، درست مانند این است که فضولات سوسک را به رختخواب خود برده‌اید. 

چه باید کرد؟ 

برای دور ماندن از این میکروب‌ها، بهتر است موقع خواب، تلفن هوشمندتان را از خودتان دور کنید. اگر این گزینه را نمی‌توانید عملی کنید، پس پیش از خواب، تلفن‌تان را با دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده اشعه ماوراء‌بنفش یا دستمال مرطوب‌های حاوی الکل تمیز کنید. 

اگر هم تلفن هوشمند را زیر بالش‌تان می‌گذارید، هفته‌ای دو بار روکش بالش‌تان را بشویید. 

با دور نگهداشتن تلفن از رختخواب گرم خود یا تمیز کردن مرتب آن، می‌توانید جلوی تکثیر این باکتری‌های بیماری‌زا را بگیرید.

 

منبع : خبر آنلاین
نظرات
پربازدیدترین خبرها