کروس: بعد از رئال، اینتر انتخاب من بود!

تونی کروس اعتراف کرد که اگر بازنشسته نشده بود، خود را در اینتر می‌دید و توضیح داد که چگونه کارلو آنچلوتی او را متقاعد کرد تا در سال ۲۰۱۴ به برنابئو برود.

شناسه خبر: ۴۲۹۹۲۸
کروس: بعد از رئال، اینتر انتخاب من بود!

این هافبک آلمانی تابستان گذشته پس از گذراندن ده سال آخر دوران فوتبال خود در رئال مادرید بازنشسته شد. دیروز کروس جایزه بازیکن طلایی ۲۰۲۴ را از توتو اسپورت دریافت کرد و در مصاحبه‌ای با این روزنامه چاپ تورین شرکت کرد.

او صحبت‌های خود را با اشاره به مربی سابقش، آنچلوتی، که نقش کلیدی در انتقال او از بایرن مونیخ داشت، آغاز کرد: «آنچلوتی من را در سال ۲۰۱۴ به رئال آورد. او پس از جام جهانی به شدت خواهان جذب من بود. آنها تازه لیگ قهرمانان را برده بودند و آنچلوتی به من گفت که می‌خواهد تیم را به سطح بالاتری ببرد. ترک بایرن مونیخ برای پیوستن به رئال مادرید آسان نبود، اما او کارها را ساده‌تر کرد و به من انگیزه داد. ما همیشه رابطه ویژه‌ای داشتیم و من از این ایده که دوران من در رئال مادرید با او شروع و پایان یافت، خوشم آمد.»

2123465

آنچلوتی از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ رئال مادرید را هدایت کرد و به طور غافلگیرکننده‌ای در سال ۲۰۲۱ به برنابئو بازگشت.

کروس در این رابطه گفت: «صادقانه بگویم، ما انتظارش را نداشتیم، اما این خبر برای همه ما عالی بود زیرا بسیاری از ما، به ویژه کارواخال، مارسلو، مودریچ و ناچو، بازیکنان باتجربه، قبلاً با او کار کرده بودند.»

برنده جام جهانی ۲۰۱۴ آلمان هرگز در سری آ بازی نکرد، اما اعتراف کرد که تیم‌های ایتالیایی در حالی که او در رئال مادرید بود به وی علاقه‌مند بودند: «وقتی در اسپانیا بازی می‌کردم، علاقه‌ای از سوی باشگاه‌های سری آ وجود داشت، اما هرگز به ترک رئال فکر نکردم. من همیشه فوتبال ایتالیا را دوست داشتم، اما رئال، رئال است.»

آیا باشگاه ایتالیایی وجود دارد که اگر بازنشسته نشده بود، دوست داشتی در آن بازی کنی؟ کروس پاسخ داد: «انتخاب یکی سخت است زیرا من خیلی آنها را از نزدیک نمی‌شناسم، اما اینتر تیم خوبی برای پیوستن بود. آن‌ها با اعتماد به نفس و آرامش بازی می‌کنند و سعی می‌کنند بازی را کنترل کنند، آن‌ها واقعاً قدرتمند هستند.»

 

منبع : ورزش3
نظرات
پربازدیدترین خبرها