(ویدئو) چرا جنگنده های اف ۲۲ و اف ۳۵ نمی توانند با هم عملیات نظامی مشترک انجام دهند؟

شاید باورش سخت باشد اما اف ۲۲ و اف ۳۵ نمی توانند در یک عملیات مشترک نظامی با هم همکاری داشته باشند و دلیل آن نیز عجیب تر است.

شناسه خبر: ۳۶۸۵۲۲
(ویدئو) چرا جنگنده های اف 22 و اف 35 نمی توانند با هم عملیات نظامی مشترک انجام دهند؟

راهنماتو- جنگنده های نسل پنجمی اف 22 رپتور و اف 35 لایتنینگ را باید پیشرفته ترین جنگنده های حال حاضر جهان بشمار آورد بنابراین می توان تصور کرد که این دو جنگنده در یک عملیات نظامی مشترک چقدر می توانند تأثیرگذار باشند اما این تصوری کاملا اشتباه است.

به گزارش راهنماتو، شاید باورش سخت باشد اما اف 22 و اف 35 نمی توانند در یک عملیات مشترک نظامی با هم همکاری داشته باشند و دلیل آن نیز عجیب تر است. این دو جنگنده نمی توانند با یک دیگر به طور مستقیم ارتباط برقرار کنند! بله درست متوجه شدید، این دو جنگنده قادر به برقراری ارتباط رادیویی یا هرگونه ارتباط مستقیم دیگر نیستند.

در واقع این دو جنگنده فوق پیشرفته برای برقراری ارتباط از سیستم های کاملا متفاوت بهره می گیرند که که ردیابی آن برای رادارهای شناسایی دشمن غیرممکن است. با این حال اف 22 از سیستم پیشرفته تری بهره می گیرد که ایالات متحده به هیچ وجه قصد ندارد الگوریتم آن به دست یک کشور خارجی بیفتد. این سیستم که به اختصار IFDL نامیده می شود فقط در جنگنده اف 22 وجود دارد. این دو سیستم کاملا متفاوت ارتباطی در اف 22 و اف 35 باعث می شود که این دو جنگنده نتوانند به طور مستقیم با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. برای برقراری چنین ارتباطی این دو جنگنده نیازمند یک واسطه یعنی هواپیماهای تجسسی همچون یو 2 هستند تا پیام های رمزگذاری شده را ترجمه و به هواپیمای دوم ارسال کند.

نظرات
پربازدیدترین خبرها