برای تهیه سوهان کنجدی به روش زیر عمل کنید.
مواد لازم: دو لیوان کنجد
نصف لیوان شیره ی خرما انگور یا توت
نصف لیوان ارده
نصف ق چ پودر هل که کاملا سلیقه ایه
یک ق غ عسل که قابل حذفه
دو لیوان کنجد رو داخل تابه تفت بدید تا کاملا برشته شه نصف لیوان شیره ی انگور خرما یا توت رو به کنجدها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش کنید و اگه دوست داشتید کمی پودر هل اضافه کنید.
اگه میخوایید شیرین تر باشه از دما که افتاد یک ق غ عسل رو هم باهاش مخلوط کنید.
کف ظرف کیسه فریزر پهن کرده و مواد روش بریزید و سطحش رو صاف کنید با هر مغزی هم که دوست دارید تزیینش کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا کمی بافتش منسجم شه.
منبع :
پارسینه