آیا رژیم های کم چرب عمر افراد مسن را طولانی تر می کنند؟

آزمایش‌های بالینی کوتاه‌مدت مزایای سلامتی رژیم‌های کم کربوهیدرات و رژیم‌های کم‌چرب را برای کاهش وزن و سلامت قلب نشان داده‌اند.

شناسه خبر: ۳۶۲۲۴۵
آیا رژیم های کم چرب عمر افراد مسن را طولانی تر می کنند؟

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ محققان گزارش می دهند که یک رژیم غذایی سالم و کم چرب می تواند خطر ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی - عروقی و مرگ زودرس را در میانسالان و افراد مسن کاهش دهد.

آنها اعلام کرده اند : یک رژیم غذایی سالم کم کربوهیدرات می تواند خطر مرگ و میر زودرس را در آن گروه سنی کاهش دهد.

وزن و رژیم غذایی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا می کنند؛ بنابراین انتخاب یک برنامه غذایی سالم حیاتی است.

مطالعه جدید در مجله پزشکی داخلی منتشر شده است و اثرات این رژیم‌ها را بر مرگ و میر در میانسالان و بزرگسالان مسن‌تر بررسی می‌کند.

در این مطالعه ۳۷۱۱۵۹ نفر در سنین ۵۰ تا ۷۱ سال مورد بررسی قرار گرفتند.

در طول دوره ۲۳ ساله مطالعه، ۱۶۵۶۹۸ نفر از این افراد جان خود را از دست دادند.

محققان گفتند: رژیم‌های غذایی کم چرب سالم که با مصرف کم چربی اشباع شده و مصرف زیاد پروتئین گیاهی و کربوهیدرات‌های با کیفیت بالا مشخص می‌شوند، با مرگ و میر کمتری به وسیله‌ بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان مرتبط هستند.

نویسندگان این مطالعه نوشتند: نتایج ما از اهمیت حفظ یک رژیم غذایی سالم با چربی اشباع کمتر در پیشگیری از مرگ و میر ناشی از هر علتی در میان افراد میانسال و مسن حمایت می‌کند.

کارشناسان بر این باورند، رژیم‌های کم کربوهیدرات معمولا برای افراد با افزایش سن بهترین انتخاب است.

با این حال وقتی صحبت از چربی می‌شود، آن‌ها می‌گویند مهم است که تمام چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها را حذف نکنید، فقط چربی‌ها و کربوهیدرات‌هایی که ناسالم هستند را حذف کنید.

متخصص تغذیه‌ سرطان شناسی در کالیفرنیا، کیلی پراکتور گفت: تعیین کربوهیدرات سالم یا چربی سالم رژیم غذایی در مقابل یک چربی ناسالم مهم است. من هر روز بیماران سرطانی را می‌بینم که بسیاری از آن ها از تفاوت بین کربوهیدرات‌های ساده و پیچیده و چربی‌های اشباع و غیر اشباع بی اطلاع هستند.

خوردن کربوهیدرات‌های پیچیده مانند نان سبوس دار، کینوآ، برنج قهوه‌ای و سیب زمینی شیرین می‌تواند مفید باشد.

این غذا‌ها در مقایسه با کربوهیدرات‌های ساده مانند نان سفید، غلات صبحانه و شیرینی‌هایی که تقریباً هیچ ارزش غذایی ندارند سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌ها هستند. بنابراین پیشنهاد می‌شود برای سلامتی بیشتر، افراد میانسال و مسن از کربوهیدرات‌های غنی و فیبر‌ها در غذایشان استفاده کنند و همچنین مصرف مواد کم چرب را فراموش نکنند، حذف چربی از غذا‌ها تصمیم درستی نیست.

نظرات
پربازدیدترین خبرها