ناتانیل گلاسر محقق این مطالعه میگوید: فرضیه ما این است که فشارهای اجتماعی منجر به تفاوتهای رفتاری میشود که بر تلاشها برای کاهش خطرات قلبی عروقی تأثیر میگذارد. این نگرانکننده است زیرا میتواند منجر به نتایج بدتر سلامت در درازمدت شود.
به نقل از اساف، شرکت کنندگان در این مطالعه که در پایان دوره تحقیق میانگین سنی آنها ۳۸ سال بود، عمدتا سفیدپوست(۶۴%) و دارای بیمه خصوصی(۸۰%) بودند. نمونه شامل شرکت کنندگان آسیایی آمریکایی و اقیانوس آرامی(۷%)، اسپانیایی تبار(۱۲%) و سیاه پوست غیر اسپانیایی(۱۶%) نیز میشد که به طور کلی نماینده جمعیت مردان ایالات متحده است.
یافتهها نشان میدهد که فشارهای اجتماعی بر مردان برای قوی و متکی به خود ظاهر شدن، ممکن است به طور ناخواسته آنها را ترغیب کند تا از دریافت کمک پزشکی یا اذعان به مشکلات سلامتی، خودداری کنند. این الگوی رفتاری میتواند عواقب جدی داشته باشد، زیرا تشخیص و درمان به موقع عوامل خطر قلبی عروقی برای پیشگیری از بیماری قلبی در مراحل بعدی زندگی بسیار مهم است.
گلاسر نتیجه میگیرد: ما شاهد این هستیم که چگونه فشارها برای انتقال هویت بر رفتارهای سلامتی تأثیر میگذارد. بر اساس تحقیقات جدید، تشخیصها و درمانهای مهم برای بیماریهای قلبی عروقی جدی است. این مطالعه نشان میدهد که فشار جامعه بر مردان برای اینکه سخت و متکی به خود به نظر برسند ممکن است به معنای واقعی کلمه قلب آنها را در معرض خطر قرار دهد.
محققان دانشگاه شیکاگو میگویند، این الگو از دوران نوجوانی شروع میشود و تا بزرگسالی ادامه مییابد و به طور بالقوه مردان را در معرض خطر بیشتری برای مشکلات قلبی عروقی در آینده قرار میدهد. در مطالعه آنها بیش از ۴۰۰۰ مرد آمریکایی از سالهای نوجوانی تا اوایل بزرگسالی مورد بررسی قرار گرفتند و بررسی شد که چگونه درجه «مطابقت آنها با الگوهای مردانه یا به اصطلاح مردانگی» بر احتمال تشخیص و درمان بیماریهایی مانند فشار خون بالا و دیابت این مردان تأثیر گذاشته است.
محققان دریافتند که مردانی که سطوح بالاتری از رفتار مردانه را از خود نشان میدهند، بهطور قابلتوجهی کمتر احتمال دارد که این بیماریها را تشخیص دهند، حتی زمانی که آزمایشهای پزشکی نشان میدهد که این بیماریها را دارند.