مطالعات متعدد نشان دادهاند که مصرف بیشتر امگا ۳ PUFA از روغن ماهی میتواند به طور مؤثری خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را از طریق هدف قرار دادن عوامل خطری مانند هیپرتری گلی سیری دمی و اختلال عملکرد قلب کاهش دهد.
امگا ۳ با افزایش فعالیت آنتیاکسیدانهای درون زا، استرس اکسیداتیو ناشی از ذرات موجود در هوا را تعدیل میکند.
منابع غذایی امگا ۳ ماهی، گردو و خرفه است. با این وجود مصرف مکمل امگا ۳ با توجه به فرهنگ پایین مصرف ماهی در کشور راحتتر است.
منبع :
مهر