
راهنماتو- «دنبال یه خوراکی متفاوت میگردی؟! خب همینجاست!»
اگر یک کیک یا نان را در منزل درست کنید که کمتر از یک ساعت حاضر بشود و سالمتر و تازهتر باشد بهتر نیست؟! مخصوصا اگر فرزند مدرسهای دارید! پس این دستور را ذخیره کنید که حتما به کارتان خواهد آمد!
به گزارش راهنماتو، این نان با طعم موز برای شما بسیار لذیذ و دوست داشتنی خواهد بود. مواد لازم برای تهیهی آن هم در دسترس همه است. کار خاص و عجیبی هم قرار نیست بکنید. فقط مواد لازم را بچینید روی میز و طبق دستور دقیق پیش بروید! یک ساعت بعد عطر این نان تمام آشپزخانه را خواهد گرفت!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
موز |
2-3 عدد |
کره |
55 گرم |
جوش شیرین |
نصف قاشق چایخوری |
نمک |
نوک قاشق چایخوری |
شکر |
150 گرم |
تخم مرغ |
یک عدد |
وانیل |
یک قاشق چایخوری |
دارچین |
یک قاشق چایخوری |
آرد |
200 گرم |
گردو (در صورت تمایل) |
50 گرم |
طرز تهیه:
تمام مواد را از یخچال بیرون بگذارید تا با محیط هم دما بشوند.
موزها را با چنگال کاملا له کنید. کره را ذوب کنید و به موزها اضافه کنید و هم بزنید. جوش شیرین را به همراه نمک داخل ظرف ریخته و خیلی آرام ترکیب کنید.
شیر، تخم مرغ، وانیل، پودر دارچین را هم به مواد اضافه کنید و در حد اینکه مخلوط شوند به صورت آرام و دورانی هم بزنید. آرا را الک کنید و داخل ظرف بریزید و باز هم بسیار آرام با لیسک یا قاشق هم بزنید.
در آخر اگر تمایل دارید نوبت به گردوی خرد شده میرسد. گردو را با چاقو خرد کنید که زیر دندان قابل حس کردن باشد.
قالب موردنظرتان (بهتر است که از قالب لوف استفاده کنید) را با کره چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. فر را 10 دقیقه قبل روشن کنید تا خوب گرم شود. قالب را داخل فر بگذارید و به مدت 45 دقیقه اجازه بدهید در دمای 175 درجه بپزد. در انتهای پخت با یک سیخ چوبی آن را امتحان کنید اگر از مواد به سیخ نچسبید یعنی نان شما آماده است.
فرصت بدهید تا خنک بشود و بعد آن را برگردانید. یک ساعت که از زمان برگردان نان گذشت بهتر است آن را برش بزنید. این قسمت خیلی مهم است. اگر نان خنک نشده باشد هنگام برش زدن ترک خواهد خرد پس حتما اجازه بدهید خوب خنک بشود.
این نان موزی خوشبو را با کره، مارمالاد، مربا یا هر نوع مزهای که به آن علاقمندید میل کنید. نوش جان