راهنماتو- «حلوا باشه فقط! میخواد عربی باشه یا فارسی!»
طرفداران حلوا بیشمارند! این دسر خوشمزهی شیرین و خوشرنگ که ما را صرفا یاد ایام عزاداری میاندازد خیلی محجور واقع شده است! برای اینکه حیف است فقط زمانهایی که غم به یادمان میآید حلوا هم کنارش باشد!
به گزارش راهنماتو، در کشورهای عربی هم حلوا تهیه میشود. تقریبا پایه اصلی آن مانند حلوای سنتی ایرانی است فقط کمی کشدارتر و لطیفتر. شاید دسر بودن بیشتر به حلوای عربی بیاد! با دستورهای مختلفی آماده میشود که یکی از بهترین و سادهترینهایش همین است که ملاحظه خواهید کرد.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
آرد سفید |
1 پیمانه |
پودر نشاسته ذرت |
1 پیمانه |
شیر خشک |
1 پیمانه |
زعفران دم شده |
به میزان سخاوت شما! |
مخلوط کره و روغن جامد |
1 پیمانه |
آب |
3 پیمانه |
شکر |
2/5 پیمانه |
گلاب |
1/3 پیمانه |
طرز تهیه:
شهد حلوا:
ابتدا شهد را آماده کنید تا خنک شود.
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا شکر حل بشود. گلاب و زعفران را هم اضافه کنید. شعله گاز را خاموش کرده اجازه بدهید شهد کاملا سرد بشود.
حلوای عربی:
در یک ماهیتابه که بهتر است نچسب باشد، آرد را الک کنید و روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بدهید. اگر شعله زیاد باشد آرد بدون اینکه خامی آن گرفته شود میسوزد! بعد از اینکه رنگ آرد تغییر کرد پودر نشاسته ذرت را هم اضافه کنید و این مرحله را نیز 5 دقیقه تفت بدهید. بعد از طی این مدت زمان وقت اضافه کردن شیرخشک است. 2 دقیقه هم به این قسمت از کار زمان بدهید. کره و روغن جامد را داخل ماهیتابه ریخته و خوب با مخلوط آرد و شیر خشک ترکیب کنید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا به رنگ دلخواهتان برسد. این مرحله به شما بستگی دارد که چه رنگی دوست دارید، پس تا رسیدن به آن تفت دادن را ادامه بدهید.
شهد سرد شده را آرام آرام به محتویات ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنیدو حلوای شما آماده است. بسیار لطیف و مطبوع است و حتما بعد از خوردن آن جزو علاقمندیهای همیشگیتان قرار خواهد گرفت. نوش جان.