(ویدئو) عوارض وحشتناک داروی اتورواستاتین بر کبد

عزیزان درگیر مشکلات کبدی دقت کنید که قرار نیست شما به یکباره مصرف دارویتان را قطع کنید؛ باید اصولی برای برطرف کردن چربی خون و کبد چرب اقدام کنید که ۳ اصل کارساز را باید رعایت کنید؛ مثل رژیم غذایی، ورزش و مکمل گیاهی.

شناسه خبر: ۴۱۷۱۸۳

مصرف داروی اتورواستاتین و داروهای خانواده استاتین ها برای  درمان کبد چرب  و چربی خون به هیچ وجه برای طولانی مدت توصیه نمی شود. هر دارو تا 8 ماه باید اثرات مفید خود را نشان دهد و شما اگر بیشتر از این مدت مصرف کنید مانند سمی است که به بدن خود وارد می کنید. قطعا در بلندمدت روی کبد شما آثار مخرب بیشتری خواهد گذاشت.

باید بدانید که 70 درصد کلسترول تولید شده در بدن ما توسط کبد رخ می دهد و اگر در کبد شما اختلالی باشد قطعا چربی خون بالا می رود. درنتیجه با مصرف داروی شیمیایی درست است که کلسترول تولید شده در بدن تان را سرکوب می کنید اما همین مسئله می تواند آسی بزند چراکه ما باید تا یک حد طبیعی از کلسترول و چربی را در بدن مان داشته باشیم. برای مثال اولین تاثیر منفی مصرف زیاد اتورواستاتین این است که جذب ویتامین دی را در بدن تان کم می کند. چون مثلا وقتی شما در معرض نور خورشید قرار می گیرید تا جذب بدن تان شود متاسفانه چربی زیر پوست تان وجود ندارد؛ درنتیجه اصلا ویتامین دی جذب نمی کنید.

حالا کمبود ویتامین دی برابر است با نقص سیستم ایمنی بدن، چاقی شکمی،  کبد چرب  و مشکلات مفصلی و وقتی از داروی اتورواستاتین استفاده کنید متوجه گردن درد، پادرد و درد مچ دست و ... می شوی که کمبود ویتامین دی می تواند کبد چرب ایجاد کند و حتی می تواند مشکلات گوارشی بسیار برایتان ایجاد کند که همه اینها ارتباط مستقیمی با کبد چرب دارد.

برای برطرف کردن این دو مشکل یعنی  چربی خون  بالا و کبد چرب به رژیم غذایی سالم نیاز دارید، باید تحرک کافی داشته باشید و از مکمل های گیاهی برای برطرف کردن این مشکلات استفاده کنید.

منبع : رکنا
نظرات
پربازدیدترین خبرها