همشهری آنلاین نوشت: برای تهیه آبنبات میوهایهای رنگارنگ و خوشطعم در خانه، به مواد اولیه عجیب و غریب و ابزار پیچیده نیازی ندارید. در عوض با درست کردن این آبنباتها با میوههای تابستانی، خیالتان از بهداشتی بودن آنها راحت خواهد بود.
آبنباتهای خانگی هم خوشطعم و بهداشتی هستند، هم مواد نگهدارنده ندارند. پس دست به کار شوید و با میوهها آبنبات خانگی درست کنید.
مدت زمان آمادهسازی : ۴۵ دقیقه
تعداد نفرات: ۶ نفر
مواد لازم:
میوه فصل: ۵۰۰ گرم
شکر: یک لیوان
آب: یک لیوان
رنگ خوراکی: ۳ قطره
طرز تهیه:
۱. میوهها را پوست بکنید و به شکل دلخواه برش بزنید.
۲. در یک قابلمه شکر و آب را با هم مخلوط کنید. وقتی آب جوش آمد و شکر حل شد، میوهها را به شربت اضافه کنید.
۳. حدود ۲۰ تا ۴۰ دقیقه زمان بدهید تا محلول غلیظ شود. رنگ خوراکی و اسانس را هم در همین مرحله اضافه کنید.
۴. بعد از اینکه مایع غلیظ شد، برشهای میوه را از قابلمه بیرون بیاورید و روی تخته کار قرار دهید و اجازه بدهید تا خشک شوند. بعد از خشکشدن، آبنباتهای میوهای را از تخته کار جدا کنید و در ظرف مناسب قرار دهید.
نکته: پوست میوه باعث ایجاد تلخی در آبنبات میشود پس حتما آنها را با دقت جدا کنید.