با لذیذترین نان ها در سراسر جهان آشنا شوید؛ از نان ببری تا نان کاری

نان بخش مهمی از رژیم غذایی ماست و هزاران سال است که در غذاهای ما ایرانی ها و اهالی سایر کشورها وجود دارد. نان می‌تواند هم شور باشد و هم شیرین و تهیه آن هزینه زیادی ندارد. هر کشوری روش‌های مخصوص خود را برای تهیه خمیر و پخت نان دارد. ممکن است که نان محبوب شما جایی در جهان باشد که منتظر است تا آن را امتحان کنید و شیفته‌اش شوید. با ما همراه شوید تا خوشمزه‌ترین و لذیذترین نان‌های جهان را بشناسید.

شناسه خبر: ۴۲۰۰۰۸
با لذیذترین نان ها در سراسر جهان آشنا شوید؛ از نان ببری تا نان کاری

نان ببری ( Tiger bread )

1

در زبان هلندی به آن «تایگر برود» می‌گویند. این نان به خاطر پوسته تیره‌ای که ترک‌های روشنی شبیه به خطوط روی بدن ببر دارد، به این نام شهرت یافته است. برای ایجاد این طرح، قبل از پخت خمیر، آن را با خمیر برنج می‌پوشانند.

گیِران-پَنگ ( Gyeran-ppang )

2اگرچه از ظاهر این نان مشخص نیست، اما در حقیقت گیِران-پَنگ یک نان شیرین است. این نان خیابانی خوشمزه در کره جنوبی با استفاده از خمیر پنکیک تهیه شده و یک تخم‌مرغ کامل روی آن شکسته می‌شود.

نان نون   ( Non )

3«نون»، نان اصلی در بازارهای ازبکستان است. هر نانوایی آن را با طرح‌های مختلفی با استفاده از سیاه‌دانه تزئین می‌کند.

نان کاری ( Curry bread )

4این خوراکی خوشمزه و پرکالری ریشه ای ژاپنی دارد. نانواها یک توپ کاری را در خمیر و آرد سوخاری می‌پیچند و سپس سرخ می‌کنند تا این نان لذیذ تهیه شود.

نان کورووای ( Korovai )

5این نان زیبا که مخصوص مراسم عروسی در روسیه، اوکراین و رومانی است، یکی از لذیذترین و محبوب ترین نان های شیرین محسوب می شود. در گذشته، زنان قبل از عروسی به صورت گروهی این نان را تهیه می‌کردند و هنگام پخت آن آواز می‌خواندند.

نان اپام ( Appam )

6این نان در سریلانکا تهیه می‌شود و ترکیبی از شیر نارگیل، آرد برنج تخمیرشده و آب است. این نان در کنار غذاهای تند سرو می شود.

نان دامپر ( Damper )

7این نان شاید به اندازه سایر نان‌ها جذابیت نداشته باشد، اما بسیار مقوی است. دامپر از استرالیا می‌آید و نانی است که در گذشته برای کارگران تهیه می‌شد. این نان به صورت سنتی روی خاکستر آتش پخته می‌شود.

نان سودا ( Soda bread )

8نان سودا به دلیل استفاده از بیکربنات سدیم به جای مخمر برای پف کردن، طعم و بافت متفاوتی دارد. دوغ اضافه‌شده به خمیر با سودا واکنش می‌دهد و باعث پف کردن نان می‌شود. این نان سریع پخته می‌شود و طعم لذیذی دارد.

نان کرمپت ( Crumpets )

9نان کرمپت یکی از صبحانه های محبوب در بریتانیاست. همچنین، در برخی مناطق با نام «پایکلت» شناخته می‌شود.

نان لوچی ( Luchi )

10لوچی نان نازکی است که در بنگال به عنوان پیش‌غذا با انواع سس‌ها سرو می‌شود. این نان بسیار ترد و لذیذ است.

نان پاراتا ( Paratha )

11توصیف طعم لذیذ پاراتا کار دشواری است. این نان تخت هندی با مواد مختلفی مثل پنیر یا سیب‌زمینی پر می‌شود و بسیار خوشمزه است.

نان روتی کانای ( Roti canai )

12این نان تخت که در ظاهر شبیه به املت به نظر می‌رسد، در واقع از خمیر آرد، آب و چربی تهیه می شود.

نان پامپرنیکل ( Pumpernickel )

13نان پامپرنیکل یکی از نان‌های اصلی در آلمان است. این نان شیرین که با استفاده از خمیر مایه‌ ترش و آرد چاودار درست می‌شود، به دلیل شیرینی طبیعی چاودار و بافت متراکم خود، میان‌وعده‌ای مناسب برای بعدازظهر است.

منبع : روزیاتو
نظرات
پربازدیدترین خبرها