طرز تهیه سوپ بروکلی

سوپ بروکلی از جمله پیش غذاهای خوشمزه و مفیدی است که می‌تواند ویتامین‌ها و مواد مغذی لازم برای بدن را تامین کند.در ادامه با آموزش این سوپ لذیذ همراه ما باشید.

شناسه خبر: ۴۳۰۵۹۰
طرز تهیه سوپ بروکلی

 کلم بروکلی از جمله سبزیجاتی با خواص آنتی اکسیدان و ویتامین‌های Cو K است. این کلم میزان فیبر بالایی دارد و در پیشگری از ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مااند دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی موثر است. سوپ بروکلی علاوه بر اینکه خواص زیادی دارد، دارای طعمی چرب، لطیف و خامه‌ای است که لذت تست این پیش غذا را دو چندان می‌کند.

مواد لازم برای تهیه  سوپ بروکلی

کره ۷ قاشق غذا خوری

روغن زیتون نصف قاشق غذا خوری

پیاز متوسط ۱ عدد

پاپریکا اسموک ۱ قاشق چای خوری

ریحان تازه ۵۰ گرم

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

سیر تازه ۲ حبه

آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری

استاک مرغ ۱ لیتر

خامه رقیق شده ۳ پیمانه

هویج رنده شده ۱ عدد

بروکلی ۳۰۰ گرم

پنیر چدار رنده شده ۳۰۰ گرم

خردل دیژون ۱ قاسق چای خوری

برگ بو ۱ عدد

نمک ۲ قاشق چای خوری

دستور پخت سوپ بروکلی

پیاز را با کره تفت می‌دهیم:

در یک قابلمه متوسط مقداری روغن را به همراه کره داغ می‌کنیم. پیازها را نگینی خرد مب‌کنیم و درون روغن و کره تفت می‌دهیم. تا پیاز عسلی شود.

آرد سفید را اضافه می‌کنیم:

شعله گاز را کم می‌کنیم آرد را له قابلمه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

سیر و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم:

فلفل سیاه، سیر تازه و له شده، فلفل پاپریکا را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

استاک مرغ را اضافه می‌کنیم:

استاک مرغ را کم کم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

برگ بو را اضافه می‌کنیم:

 برگ بو را در روند پخت سوپ اضافه می‌کنیم و در مراحل پایانی از سوپ خارج می‌کنیم.

خردل دیژون را اضافه می‌کنیم:

پس از اینکه سوپ برای دقایقی جوشید، خردل دیژون را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

هویج را اضافه می‌کنیم:

هویج رنده شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

کلم بروکلی را اضافه می‌کنیم:

کلم بروکلی را درون قابلمه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا بروکلی بپزد.

خامه را اضافه می‌کنیم:

وقتی بروکلی‌ها نرم سدند،حرارت گاز را کم می‌کنیم . خامه رقیق شده را به سوپ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

پنیر چدار را اضافه می‌کنیم:

پنیر چدار را رنده می‌کنیم و درون سوپ می‌ریزیم، خوب هم می‌زنیم و زمان می‌دهیم تا پنیر آب شود و در ترکیب سوپ جا بیافتد.

طعم سوپ را متعادل می‌کنیم:

پس از اینکه سوپ جا افتاد، طعم آن را می‌چشیم و نمک و فلفل را تنظیم می‌کنیم.

سوپ بروکلی را سرو می‌کنیم:

هنگامی که سوپ جا افتاد آن را به صورت داغ در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و له همراه نان سرو می‌کنیم.

نکته آخر

در فصل سرد سال سوپ‌های گرم و مقوی به سلامت بدن کمک شایانی می‌کند. سوپ بروکلی از جمله پیش غذاهای خوشمزه و مفیدی است که می‌تواند ویتامین‌ها و مواد مغذی لازم برای بدن را تامین کند. برای آموزش انواع سوپ می‌توانید در دوره‌های آنلاین آشپزی آرسس شف شرکت نمایید.

منبع : پارسینه
نظرات
پربازدیدترین خبرها