۵ شیرینی جذاب برای زمستان

زمانی که صحبت از استفاده از جایگزین‌های قند سالم به جای شکر تصفیه شده برای شیرینی‌های زمستانی می‌شود، برخی از مهمترین گزینه‌ها برای شما شیرین کننده‌های طبیعی هستند.

شناسه خبر: ۴۳۲۶۰۳
۵ شیرینی جذاب برای زمستان

این شیرین کننده‌ها علاوه بر کمک به طعم‌های مختلف در دستور العمل‌های غذایی شما در طول زمستان، یک جزء تغذیه‌ای نیز دارند. در این مطلب به ۵ شیرینی جایگزین اشاره می‌کنیم که باید در نظر بگیرید.

عسل

5120368

عسل یک شیرین کننده کلاسیک است که به خوبی با دسرهای زمستانی مانند کیک، انواع پای و شیرینی‌های سنتی ترکیب می‌شود. این خوراکی شیرین دوست داشتنی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که از این جهت آن را می‌توان یک تقویت کننده طبیعی انرژی در نظر گرفت. از عسل خام و فرآوری نشده برای بهترین فواید سلامتی استفاده کنید. طعم گرم و گلی عسل به غذاهایی مانند آجیل لعاب دار عسلی (مانند سوهان عسلی) یا شیرینی زنجبیلی ادویه دار عمق می‌بخشد.

خرما

5120365

خرما به طور طبیعی شیرین است و می‌توان از آن به روش‌های مختلفی استفاده کرد. خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم است و برای افزودن شیرینی بدون افزایش شدید سطح قند خون عالی است.

شکر نارگیل

5120367

این گیاه از شیره گل‌های نخل نارگیل به دست می‌آید و دارای طعم شیرین کاراملی و شاخص گلیسمی بسیار پایین است. در دستور العمل‌هایی مانند براونی و کلوچه، به خوبی جواب می‌دهد. شکر نارگیل همچنین حاوی مقادیر کمی روی و آهن است، که آن‌ را تبدیل به یک جایگزین شیرینی سالم‌تری می‌کند.

شربت افرا

5120366

دستور العمل‌های غذایی به خصوص برای پنکیک، کلوچه و پای، مایع طلایی مورد علاقه‌ای دارند. از شیره درخت افرا قند درست می‌شود و دارای عمق و طعم منحصر به فرد و آنتی اکسیدان‌های فراوان است. شربت افرا خالص چیزی است که باید به دنبال آن باشید تا طعم و مزه و فواید سلامتی آن را به دست آورید.

استویا

5120363

استویا عصاره‌ای از برگ‌های گیاه « استویا ربائودیانا » و شیرین کننده‌ای با کالری صفر است. هیچ چیز بهتری برای افراد مبتلا به کالری یا افراد دیابتی وجود ندارد. استویا را به فنجان هات چاکلت خود اضافه کنید خواهید دید که به جای شکر، طعم شیرینی منحصر به فردی به شکلات داغ شما می‌دهد.

این شیرین کننده‌های طبیعی نه تنها اتکای شما به شکر تصفیه شده را کاهش می‌دهند، بلکه لایه‌هایی به طعم دهنده‌های غذاهای زمستانی شما اضافه می‌کنند. این گزینه‌ها را انتخاب کنید تا زمستانی شیرین تر و سالم تر را پشت سر بگذارید.

منبع : همشهری آنلاین
نظرات
پربازدیدترین خبرها