پودینگ آمریکایی؛ یک دسر خاص و خوشمزه

پودینگ آمریکایی نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیر، تخم مرغ، خامه، موز و... تهیه می‌شود.

شناسه خبر: ۴۳۲۶۹۲
پودینگ آمریکایی؛ یک دسر خاص و خوشمزه

دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه می‌شود و برای این‌که دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه می‌کنند. پودینگ‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ شکلاتی یکی از انواع پودینگ‌هاست که به دلیل داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد. پودینگ آمریکایی نوعی دسر معروف آمریکایی است که قدمت آن به حدود ۱۳۵ سال پیش بازمی‌گردد. این دسر که ترکیبی از خامه، شیر، تخم مرغ، کره، میوه و بیسکوییت است، بسیار خوشمزه و لذیذ است و دستور تهیه آسانی دارد. اگر به دنبال درست کردن دسر‌های جدید و هیجان انگیز هستید، در ادامه این مطلب با آموزش پودینگ آمریکایی همراه ما باشید.

مواد لازم

زرده تخم مرغ: ۳ عدد
خامه قنادی: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم (یک چهارم پیمانه)
شیر: ۲ پیمانه
کره: ۲۵ گرم
وانیل مایع: ۱ قاشق چای‌خوری
شکر: ۱۰۰ گرم (یک دوم پیمانه)
موز: ۳ عدد
بیسکوییت پتی‌پور ساده یا هر نوع بیسکوییت وانیلی: ۲ بسته

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا زرده‌های تخم مرغ را همراه با نشاسته ذرت داخل یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست با هم یکی شوند. حالا شیر، شکر و وانیل را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا شیر کم کم گرم شود و شکر آب شود. در مرحله بعد یک ملاقه از شیر گرم بردارید و به کاسه محتوی زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت اضافه کنید و مواد را خوب هم بزند، سپس این ترکیب را به قابلمه شیر اضافه کنید. حالا دسر را مدام با حرارت متوسط هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. در این مرحله کره را به کرم اضافه کنید و هم بزنید و بعد از اینکه کرم آماده شد، آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید و روی کرم را با کیسه بپوشانید تا ترک نخورد و سفت نشود و ظرف را داخل یخچال بگذارید.

در این فاصله خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس کرم را از یخچال خارج کنید و به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در مرحله آخر موز‌ها را پوست و حلقه حلقه کنید. ظرف مورد نظر سرو دسر را انتخاب کنید. حالا یک لایه بیسکوییت کف ظرف بریزید و حلقه‌های موز را روی بیسکوییت‌ها بچینید، سپس مایه کرم را روی مواد لایه موز و بیسکوییت بریزید و دوباره روی کرم بیسکوییت و موز بچینید و بعد باز هم لایه‌ای از کرم بریزید. این کار را تا جایی ادامه بدهید که مواد دسر تمام شود. لایه رویی باید کرم باشد و روی کرم را با تکه‌های بیسکوییت و موز تزیین کنید. ظرف دسر را به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و جا بیفتد، سپس سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم
ـ معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می‌شود که آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان‌طور که می‌دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان‌بندی‌ها تمرکز کنید و مهم‌تر از زمان‌بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجه‌ای که در ۱۵ دقیقه با این دو همزن حاصل می‌شود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در ۱۵ دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در ۸ دقیقه به دست بیاید. حالا اگر شما قدرت همزن‌تان را ندانید و با همزن قوی ۱۵ دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می‌آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان‌بندی‌ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می‌کنیم. همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی‌ها تهیه می‌کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته‌های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم‌تر بسته‌بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید.

برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ‌زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک‌دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می‌کند، کم‌کم رنگ آن مات می‌شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه‌های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید. علاوه‌بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه‌های خامه فرم گرفته این است که رد پره‌های همزن روی آن می‌افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می‌آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی‌ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم‌دهی دیگر نمی‌توانید برای تزیین کیک یا دسر‌ها از آن استفاده کنید.

ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع : فرارو
نظرات
پربازدیدترین خبرها