پوست نارنج را دور نریزید !/ روش تهیه مربای پوست نارنج ؛ ترفند از بین بردن تلخی مربای نارنج

چگونه از پوست نارنج استفاده کنیم ؟ یکی از موارد استفاده از پوست نارنج درست کردن مربای آن است که در این مطلب طرز تهیه مربای پوست نارنج آموزش داده شده است.

شناسه خبر: ۴۳۳۷۷۴
پوست نارنج را دور نریزید !/ روش تهیه مربای پوست نارنج ؛ ترفند از بین بردن تلخی مربای نارنج

برای درست کردن مربای پوست نارنج ابتدا خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

مواد لازم برای مربای پوست نارنج

خلال پوست نارنج خشک: ۱۰۰ گرم
شکر: یک کیلو
آب لیمو: دو قاشق غذاخوری

4527836

طرز تهیه مربای پوست نارنج

خلال نارنج را پس از تمیز کردن حدود ۳ ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه شود.در این فاصله چند بار هم آب آن را عوض کنید.

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن آب ،خلال های نرم شده را در آب جوش بریزید تا چند جوش بخورد.

بعد از آب بیرون بیاورید و آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

دوباره قابلمه ای از آب جوش درست کنید و خلال ها را داخل آن بریزید و بعد از چند جوش آبکش کنید و این کار را ۴ تا ۵ بار انجام دهید تا کاملا تلخی خلال ها از بین برود.

سپس شکر را با سه لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب بجوشد و شکر در آن حل شود.

بعد از کمی غلیظ شدن شهد ، خلال ها را داخل آن میریزیم و اجازه دهید با حرارت ملایم شربت کاملا غلیظ شود.

در آخر پخت مربا ۲ قاشق آب لیمو را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش مربا آماده است و پس از سرد شدن میتوان آن را در شیشه های تمیز ریخت و در یخچال نگهداری کنید.

منبع : همشهری آنلاین
نظرات
پربازدیدترین خبرها