چطور چیکن برگر خانگی بپزیم؟

به جز برگرهای کلاسیک که با گوشت قرمز پخته می‌شوند، می‌توانید در خانه برگرهایی با گوشت مرغ درست کنید که هم پرخاصیت هستند، هم به عنوان یک فست‌فود خوش‌طعم حسابی بین اعضای خانواده طرفدار دارند.

شناسه خبر: ۴۳۶۴۵۱
چطور چیکن برگر خانگی بپزیم؟

چیکن برگر خانگی در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

نام: چیکن برگر

آماده‌سازی : ۱۵ دقیقه

پخت : ۳۰ دقیقه

تعداد : ۲ نفر

مواد لازم:

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سیر: یک حبه

آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک عدد

پنیر ورقه ای: ۲ عدد

نان همبرگر: ۲ عدد

زردچوبه، روغن، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.سینه‌مرغ را چرخ کنید و پیاز و سیر رنده‌شده و آب گرفته را به آن اضافه کنید.

۲.تخم‌مرغ، آردسوخاری و ادویه‌ها را به ترکیب مرغ اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.

۳.با استفاده از قالب یا ظرفی گرد دایره‌های هم اندازه از مواد جدا کنید و بین دایره‌ها کیسه فریزر بگذارید تا به هم نچسبند.

۴.چیکن‌برگرها را ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد استراحت و بافت منسجمی پیدا کند.

۵.دوطرف برگرها را در روغن داغ سرخ کنید و در نان همبرگری قرار دهید.

نکته : مراقب باشید آرد سوخاری زیاد نشود تا چیکن‌برگر بافت خشک و سفت پیدا نکند.

 

منبع : همشهری
نظرات
پربازدیدترین خبرها