
ساندویچ ازجمله غذاهای محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار میگیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و بهراحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... بهراحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه میشوند. ساندویچ مرغ و بادمجان یکی از انواع ساندویچهای سرد است که از ترکیب مرغ پخته با بادمجان و سبزیجاتی مانند پیازچه و جعفری تهیه میشود و طعم فوقالعاده ویژهای دارد. اگر دوست دارید اینبار ساندویچی متفاوت و بسیار خوشمزه و جذاب را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ پخته: ۱ عدد
بادمجان: ۲ عدد
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
مغز گردوی خرد شده: نصف پیمانه
حریره سیر: ۱ قاشق چایخوری
پیازچه: ۲ ساقه
سس مایونز: نصف پیمانه
پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و پولبیبر: به میزان لازم
نان ساندویچی: به تعداد لازم
طرز تهیه
نکات مهم
ـ برای تهیه این ساندویچ لطفا پیاز زرد یا سفید را جایگزین پیاز قرمز نکنید، زیرا پیاز قرمز مخصوص ساندویچ و سالاد است. پیاز قرمز برخلاف پیاز زرد و سفید با سرخ شدن معطر نمیشود و برعکس سرخ شده این پیاز عطر و بویی ندارد و به همین دلیل بهتر است به صورت خام مصرف شود.
ـ پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کردهاید، روی پیاز داغهای قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلیها میشود. علاوهبر این باعث میشود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.
ـ هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجانهای چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجانهای چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. همچنین موقع خرید بادمجان حتماً بادمجانهای براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیدهتر باشد، نشان از شیرین بودن آن است.
ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عدهای میپرسند، آیا میشود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقهای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، میتوانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب میاندازد؛ بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید.