
در روزهایی که به ایام نوروز نزدیک میشویم، پخت شیرینیهای خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق میگیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی میافتند. شیرینیهای مخصوص نوروز که در خانه تهیه میشوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی بهار نارنج یکی از شیرینیهای خانگی بسیار خوشمزه و لطیف است که وقتی آن را بپزید، عطر خوش بهار نارنج در منزل میپیچد. این شیرینی خوشمزه و خوشبو برای پذیرایی در ایام عید بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این شیرینی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی بهار نارنج همراه ما باشید.
مواد لازم
کره: ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۱۸۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
زست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
عرق بهار نارنج: ۱ قاشق سوپخوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا کره به دمای محیط رسیده، پودر قند، وانیل و زست پرتقال را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت دو تا سه دقیقه هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط و کرمی شود. حالا عرق بهار نارنج را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. آرد سفید و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و کم کم به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد. خمیر این شیرینی کمی شل است و نباید سفت باشد، چون باید آن را داخل قیف بریزید. بعد از اینکه خمیر را داخل قیف ریختید، میتوانید از ماسوره ۲ بی و ۱۹۵ استفاده کنید. خمیر را داخل سینی فر با فاصله از هم پایپ کنید و سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدهید تا خمیر سرما بگیرد. حالا سینی را داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدهید تا شیرینیها بپزد. بعد از پخت اجازه بدهید شیرینیها کاملا خنک شوند، سپس روی شیرینی پودر قند الک کنید و به دلخواه پودر پسته برای تزیین بپاشید، نوش جان.