خوشمزه بپزید؛ طرز تهیه کیک سه شیر ساده کافی شاپی

کیک سه شیر (Tres Leches Cake) یکی از محبوب‌ ترین کیک های خوشمزه در جهان است که اصالت آن به کشورهای آمریکای لاتین بازمی‌ گردد. این کیک نرم و اسفنجی با ترکیبی از سه نوع شیر: شیر معمولی، شیر عسلی و خامه یا شیر تغلیظ‌ شده، مرطوب و طعمی بی‌ن ظیر پیدا می‌کند. جذابیت اصلی این کیک در رطوبت و لطافت آن است که باعث می‌ شود هر لقمه در دهان آب شود. با تزئین خامه و پودر پسته یا میوه‌ های تازه، کیک سه شیر به دسر فوق‌ العاده‌ای برای مهمانی‌ ها و مناسبت‌ های خاص تبدیل می‌ شود.

شناسه خبر: ۴۴۶۲۸۱
خوشمزه بپزید؛ طرز تهیه کیک سه شیر ساده کافی شاپی

مواد لازم برای سه شیر

 

شیر ۱ پیمانه
شیر عسلی ۱/۲ قوطی
خامه فرم‌گرفته ۵۰۰ گرم
پودر پسته به مقدار لازم

مواد لازم

 

آرد قنادی ۲۴۰ گرم
تخم‌ مرغ ۵ عدد (زرده و سفیده جدا شود)
شکر دانه‌ ریز ۲۵۰ گرم
شیر ۱۲۰ میلی‌ لیتر
وانیل 1/2 قاشق چای‌ خوری
بیکینگ‌ پودر ۱.۵ قاشق چای‌ خوری

طرز تهیه کیک سه شیر

مرحله اول: هم زدن تخم مرغ

زرده‌ ها و سفیده‌ های تخم‌ مرغ را جدا کنید. نیمی از شکر را با زرده‌ها و وانیل بزنید تا کرمی و کشدار شود (حدود ۳-۴ دقیقه). سپس شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن، ۱ دقیقه هم بزنید.

مرحله دوم: افزودن آرد

آرد و بیکینگ‌ پودر را سه مرتبه الک کنید و در دو مرحله به مخلوط زرده‌ ها اضافه کنید. با دور کند همزن مخلوط کنید. سفیده‌ های تخم‌ مرغ را با باقیمانده شکر هم بزنید تا فرم بگیرد (مخلوط باید سفت و براق شود). سپس به مواد زرده اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف سفیده‌ ها نخوابد.

مرحله سوم: پخت کیک

کف قالب ۲۰x۳۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید. در فر از پیش گرم‌ شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌ گراد به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. (بعد از ۲۵ دقیقه کیک را چک کنید تا پخت کامل شود.)

مرحله چهارم: تهیه کیک سه شیر

یک پیمانه شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد و تبخیر شود. سپس شیر عسلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی کیک را از فر خارج کردید و خنک شد، با سیخ چوبی روی آن سوراخ‌ های کوچکی ایجاد کنید. ترکیب شیر گرم را به آرامی روی کیک بریزید تا کاملا جذب شود. روی قالب را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.بعد از یک ساعت، خامه فرم‌ گرفته را به طور یکنواخت روی کیک بکشید و روی آن پودر پسته بپاشید. مجددا کیک را برای ۱ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به هم جذب شوند.

فوت و فن های دستور پخت کیک سه شیر

فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع پخت روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌ گراد گرم کنید.

تخم‌ مرغ‌ ها را سرد استفاده کنید تا زرده و سفیده راحت‌ تر جدا شوند.

کیک را دوباره داخل قالب بگذارید. سطح آن را با سیخ چوبی سوراخ سوراخ کنید و سس سه شیر را روی آن بریزید. سپس قالب را در یخچال قرار دهید و به مدت ۳ ساعت بگذارید تا سس کاملا جذب شود و کیک خنک شود. دقت کنید که کیک را در محیط گرم نگذارید، زیرا ممکن است هنگام خارج کردن بشکند.

مواد اولیه سس سه شیر باید هم‌ دمای محیط باشند تا به خوبی ترکیب شوند.

برای برش‌ های تمیز، کیک را ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید و سپس برش دهید.

منبع : پارسی دی
نظرات
پربازدیدترین خبرها