
رمز خوشمزگی کباب ترش استفاده از سبزی های محلی است. اگر این سبزی ها را در اختیار ندارید می توانید از سبزی های جایگزینی که می گوییم استفاده کنید.
مواد اولیه
گوشت ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گردوی آسیاب شده ۱۵۰ گرم
سبزی ۲ قاشق غذاخوری(سبزی ها شامل جعفری، مرزه، ترخون، گشنیز و چوچاق)
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا گوشت ها را به شکل مکعبی خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
برای درست کردن سس گوشت یک پیاز را با رنده ریز کنید.
گردوها را له کنید و به پیازها اضافه کنید. رب انار را نیز به ترکیب بالا اضافه کنید. سبزی ها نیز که شامل جعفری، مرزه، ترخون، گشنیز و چوچاق هست را پاک کنید و بشویید و زیر خرد و به مخلوط پیاز و گردو اضافه کنید. ۲ حبه سیر، نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. اگر سبزی های شمالی مانند چوچاق، خالواش، اناریچه و بینه داشتید حتما از آنها استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری پیدا کند. حالا سس را به گوشت اضافه کنید و آنها را ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. هر چه گوشت بیشتر در یخچال بماند مزه دار تر می شود. سپس گوشت ها را روی منقل با زغال یا روی چدن کباب کنید. کباب ترش در کنار گوجه کبابی و برنج کته خیلی خوشمزه می شود اما شما می توانید این غذا را با نان نیز نوش جان کنید.