![جزئیات واژگونی اتوبوس تیم واترپلوی دختران و مرگ ۲ ورزشکار](https://cdn.rahnamato.ir/thumbnail/ibFbbXb7ZJPK/-rvH5WIvbiNR17P6zPQ0lRA4lBDtEr53fzYLhj4swhQJvhaj63jsVxhEG8hfWe322KVfu-6BoC7sXCb8W_yHApDC6-bCx0r5K0e435y5X8PYwnZKjpGSkVKgnmIcPbYM/2431371_411.jpg)
سیدهادی حسینی شامگاه جمعه در گفتوگویی افزود: ۲ نفر از مصدومان در لحظات اولیه حادثه به اراک منتقل شدند که در این حادثه دچار شکستگی مهره گردن شدند.
وی ادامه داد: ۲ نفر دیگر نیز پس از جراحی در ناحیه پا در بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان بستری هستند.
فرماندار دلیجان نیز با اشاره به حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح جمعه در محور دلیجان به اصفهان گفت: ۱۴ نفر اعضای تیم واترپلو دختران ارومیه جزو ۲۶ مسافر این اتوبوس بودند.
فرماندار دلیجان علت این سانحه را تخطی راننده از سرعت مطمئنه بیان کرد و افزود: ۲ مسافر مرد (غیر از تیم واترپلو) که پشت سر راننده نشسته بودند در این حادثه جان باختند.
قاسمی ادامه داد: این حادثه ۱۷ مصدوم سرپایی داشت که سه نفر از آنها به اراک اعزام شدند و هم اکنون ۲ مصدوم جراحی شده و ۲ مصدوم در بخش اورژانس بیمارستان امام صادق (ع) بستری هستند و بقیه مصدومان نیز از بیمارستان مرخص شدند.
وی اضافه کرد: خانه معلم دلیجان برای اسکان مسافران این اتوبوس تجهیز شده است.
فرماندار دلیجان با تقدیر از راهداری، هلال احمر، شبکه بهداشت و درمان دلیجان برای حضور به موقع و تلاش برای نجات جان مسافران گفت: از مسئولان درخواست داریم که عملیات اجرای روکش آسفالت و حاشیه محور دلیجان به قم و دلیجان به اصفهان تسریع شود.