
این طعم جدید، طعم کلاسیک فندق-کاکائو را با بادامزمینی برشتهشده ترکیب میکند و طعمی غنیتر و آجیلیتر ارائه میدهد که نه دقیقاً کره بادامزمینی است، نه نوتلای همیشگی، بلکه چیزی کاملاً متفاوت و منحصربهفرد است.
این محصول که طی ۵ سال توسعه یافته، اولین نسخه بدون لبنیات نوتلا در آمریکاست. تولید آن در فرانکلین پارک، ایالت ایلینوی انجام خواهد شد، جایی که شرکت Ferrero با سرمایهگذاری ۷۵ میلیون دلاری و ایجاد ۶۵ شغل جدید از این عرضه پشتیبانی خواهد کرد.
منبع :
برترینها