مهم نیست دانشآموز، دانشجو، کارمند یا شاغل باشید؛ همه ما در هفته گاهی سرمان آنقدر شلوغ میشود که نمیتوانیم برنامههای روزانهمان را مرتب کنیم. در ادامه با معرفی بهترین اپلیکیشنها برای برنامه ریزی روزانه ، تلاش میکنیم بهترین ابزار را برای مرتبکردن برنامههای روزانه در اختیار شما بگذاریم.
بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه
در این لیست، فهرستی از بهترین بهترین اپلیکیشن های to do list را گردآوری کردیم و در ادامه به کاربرد و قابلیتهای هرکدام میپردازیم.
Microsoft To Do
کاربران ویندوز با این اپلیکیشن آشنایی دارند و کاربران گوشیهای اندرویدی و iOS نیز میتوانند آن را از طریق اپاستورها نصب کنند.
با این برنامه میتوانید فهرستهای جداگانهای برای کارهای روزانه، دانشگاه، کار و دیگر فعالیتها ایجاد کنید؛ بهعلاوه میتوانید در هر بخش تسکهای مرتبط با آن بخش را تعریف کنید یا به آنها اولویت دهید. اگر هم به جزئیات اهمیت میدهید، در هر تسک فضایی برای افزودن یادداشتها یا فایلها در نظر گرفته شده است.
ردموندیها برای ارائه خدمات بهتر این برنامه را با سرویس مایکروسافت 365 یکپارچه کرده تا کاربران بتوانند با استفاده از نرمافزارهایی مانند Outlook تسکهای خود را بهراحتی همگامسازی کنند. همچنین با استفاده از برچسبها و دستهبندیها میتوانید وظایف خود را بهتر سازماندهی و فیلتر کنید. با درنظرگرفتن قابلیتهای بالا، عموم کاربران ویندوزی نیازی به نصب برنامههای شخصثالث نداشته و Microsoft To Do را بهترین اپلیکیشن پلنر میدانند.
Todoist
این برنامه هم بهدلیل رابط کاربری ساده و ابزارهای کاربردی جزو بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه دستهبندی میشود. تعریف پروژهها و تسکهای جدید، تنظیم تاریخ و یادآوری، اولویتبندی و دستهبندی تسکها، افزودن یادداشت و اشتراکگذاری با دیگران، ویژگیهای مهم این برنامه هستند.
Todoist تمهای مختلف و قابلیتهای شخصیسازی متنوعی دارد که به شما اجازه میدهد محیط کاربری خود را آنطور که دوست دارید، بچینید. همچنین امکان مشاهده گزارشهای روزانه و هفتگی برای پیگیری میزان پیشرفت کارها وجود دارد.
Google Calender
برنامه کاربردی گوگل هم قابلیتهای مشترک زیادی با برنامههای بالا دارد؛ ازجمله ایجاد رویدادها و تسکهای جدید، یادآوریها و اشتراکگذاری تسکها همچنین این برنامه رابط کاربری متنوعی دارد و تقویم را روزانه، هفتگی، ماهانه و حتی سالانه نمایش میدهد.
نکته جالب این است که Google Calender با سایر سرویسهای گوگل مانند گوگل میت، گوگل تسک و جیمیل یکپارچه است و میتوانید جلسات و قرارهای آنلاین را همراه لینک جلسه از طریق جیمیل با دیگران به اشتراک بگذارید؛ بههمیندلیل برخی مدیران منابع انسانی این برنامه را بهترین اپلیکیشن برای برنامه ریزی روزانه میدانند.
Any Do
این برنامه هم قابلیتهای رایج برنامههای پلنر را دارد و در کنار آن امکان سفارشیسازی محیط کاری، تعیین تسکها و اشتراکگذاری آن را همراه چت لایو ارائه میکند. با استفاده از Any Do مدیران میتوانند روی تیمهای کاری مختلف شرکت نظارت کنند و حتی برنامه را با سایر ابزارهای مدیریتی ادغام یا یکپارچه کنند.
Trello
نوبت به یکی از بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه فعلی، ترلو، میرسد. این برنامه را معمولاً شرکتها و ادارههای پرجمعیت استفاده میشود و تسکهای کاربران را در قالب «بردها»، «لیستها» و «کارتها» نمایش میدهد.
هر بُرد شامل لیستهایی است که جزئیات بیشتری از پروژه را نشان میدهد و هر کارت نیز شامل جزئیات، چکلیستها، تاریخهای موعد، فایلهای ضمیمه، برچسبها و وظایف فرعی میشود. در پایان، میتوانید وضعیت تسکها را با عباراتی مانند «درحالانجام»، «درانتظاربررسی» و «تکمیلشده» مشخص کنید.
Trello از افزونههای مختلفی پشتیبانی میکند که با آنها میتوانید برنامههایی مثل Google Drive ،Slack Google Calendar ،Evernote و بسیاری دیگر را به بردهای خود اضافه کنید. این افزونهها کمکتان میکنند ترلو را با ابزارهای دیگر هماهنگ کنید.
Amazing Marvin
Amazing Marvin اپلیکیشن دیگری است که با آن میتوانید برنامهریزیهای روزانه خود را انجام دهد. این برنامه استراتژیها و ویژگیهای زیادی دارد و با آن میتوانید لیست کارهای ساده روزانه خود را تهیه کنید. همچنین امکان استفاده از تکنیک مدیریت زمان پومودورو (Pomodoro) در آن وجود دارد.
این برنامه قابلیتها و استراتژیهای زیادی را پوشش میدهد اما اگر بهدنبال ابزاری برای برنامهریزی سریع هستید، استفاده از Amazing Marvin را به شما توصیه نمیکنیم.
Notion
Notion ابزار قدرتمند دیگری است که در حوزه برنامهریزی روزانه برنامهای چندمنظوره محسوب میشود. قابلیتهای مختلف این ابزار شامل سیستم یادداشتبرداری، مدیریت کار و حتی بانکهای اطلاعاتی میشود که باوجود آنها میتوانید نحوه عملکرد آن را کاملاً شخصیسازی کنید.
Notion به شما اجازه میدهد برای تنظیم برنامه روزانه برنامهای شخصی با وظایف، قرارها و یادداشتهای خود ایجاد کنید. همچنین چندین الگوی از پیش طراحیشده در آن وجود دارد که متناسب با نیاز خود میتوانید از آنها استفاده کنید.
اگر بهدنبال بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه هستید، Notion از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است.
Apple Reminders
گوشیهای آیفون اپلیکیشن برنامه ریزی دارند که Apple Reminders نام دارد. با این اپلیکیشن که بهصورت پیشفرض روی دستگاهها نصب شده است، بهسادگی میتوانید وظایف و کارهای روزانه خود را برنامهریزی کنید.
همچنین از طریق این اپلیکیشن میتوانید برنامههای خود را از طریق iCloud با دوست یا گروهی از دوستان خود به اشتراک بگذارید.
باوجوداین اگر یکی از کاربران اپل هستید و بهدنبال روشی بدون زحمت برای سازندماندهی کارهای روزانه خود هستید، Apple Reminders گزینه شما برای شماست.
تسکینو
اگر بهدنبال بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی فارسی هستید، میتوانید از تسکینو استفاده کنید. این اپ فارسی که هم روی کامپیوتر هم روی موبایل قابلنصب است، ویژگیهای زیادی ازجمله مدیریت وظایف و کارهای روزانه را در اختیار شما قرار میدهد. برای کارهای گروهی نیز میتوانید از تسکینو استفاده کنید و با آن میتوانید برای پروژههای مختلف خود تیمهایی بسازید و وظایف هر فرد را مشخص کنید.
تیک تیم
تیک تیم اپلیکیشن فارسی دیگری است که از طریق آن میتواند کارهای روزانه خود را برنامه ریزی کنید. این اپلیکیشن به شما اجازه میدهد فعالیتها و رویدادهای خود را سریع و ساده ثبت، برنامهریزی و لیست کنید تا با آرامش و تمرکز بیشتری هدفهایتان را دنبال کنید.
البته این اپلیکیشن فقط برای اندروید در دسترس است و اشتراک یکماهه آن که از قابلیتهایی مانند تقویم مناسبتهای شمسی، پشتیبانگیری خودکار و ایجاد نامحدود یادداشت در ماه پشتیبانی میکند، ماهانه فقط 6 هزار و 900 تومان هزینه دارد.
انتخاب بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه
همانطور که در مطلب بهترین اپلیکیشن برای برنامه ریزی روزانه اشاره کردیم، برنامههای زیادی در این دستهبندی وجود دارند. باتوجهبه قابلیتهای مختلف میتوانید گزینه مدنظر خود را از بین اپلیکیشنهایی که در این مطلب معرفی کردیم، انتخاب کنید. توجه به برخی نکات مانند رابط کاربری ساده میتواند در تشخیص انتخاب بهترین اپلیکیشن به شما کمک کند.