نمناک نوشت: ظروف آشپزی بعد از مدتی استفاده دیگر تازگی اولیه را ندارند به خصوص ظروف چدنی و تفلون که گاهی به دلیل سوختگی غذا غیرقابل مصرف می شوند ، با روش خانگی تمیز کردن ظروف چدن آشنا شوید.
نحوه تمیز کردن کتری و قابلمه های چدنی کهنه و قدیمی
ماهی تابه و قابلمه های چدنی که یکی از ظروف پرمصرف و البته مقاوم آشپزخانه هستند به طبع بعد از مدتی استفاده دیگر مثل سابق نیستند به خصوص اگر غذایی هم در آنها سوخته و اثراتی برجای گذاشته باشد ؛ برای رفع اثرات سوختگی و ... ترفندهایی در میان خانه داران حرفه ای رایج است که در ادامه در قالب یک آموزش تصویری برایتان شرح خواهیم داد.
موادمورد نیاز برای تمیز کردن ظروف چدن :
آموزش مرحله به مرحله تمیز کردن ظروف چدنی قدیمی و سوخته
وقتی ظرف خنک شد منافذ بسته می شود اکنون ظرف شفافی را می بینید که قابل استفاده است.