راهنماتو- دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند.
به گزارش راهنماتو، دسر پاناکوتا نوعی دسر مشهور و سنتی ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است که از ترکیب خامه با شیر و پودر ژلاتین تهیه میشود. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت وانیلی، شکلاتی و یا با طعم دهندههای میوه و قهوه تهیه میکنند. پاناکوتا پرتقال و شکلات نوعی پاناکوتای ترکیبی میوهای و شکلاتی است که داخل پوست پرتقال درست میشود و طعم و ظاهر جذابی دارد و میتوانید آن را برای پذیرایی در شب یلدا درست کنید. اگر خاص بودن را دوست دارید در ادامه این مطلب با آموزش پاناکوتای پرتقال و شکلات همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا پرتقال و شکلات
- پرتقال متوسط: 3 عدد
- خامه صبحانه: 240 گرم
- شکر سفید: 70 گرم
- آب پرتقال: 30 میلیلیتر
- آب لیمو ترش: 1 قاشق چایخوری
- شکلات تلخ: 4 تکه
- رنده پوست پرتقال (زست پرتقال): 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتای پرتقال شکلات

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پرتقالها را از وسط به دو نیمدایره مساوی تقسیم کنید، سپس داخل نیم دایرهها را کاملا خالی کنید و کنار بگذارید.
گوشت پرتقال را میکس و صاف کنید تا آب خالص پرتقال را داشته باشید.
در مرحله بعد شکر و رنده پوست پرتقال را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و با دست هم بزنید تا یکدست شود.
حالا خامه به دمای محیط رسیده را که کاملا شل شده است، همراه با وانیل به ترکیب بالا اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل و شیر داغ شود.
مراقب باشید شیر نجوشد.
در این مرحله شکلات به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر آب پرتقال و لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد اجاق گار را خاموش کنید.
حالا یک ملاقه بردارید و از مایه دسر داخل پرتقالهای نیمدایره خالی بریزید و آنها را به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
حالا پاناکوتای پرتقال شکلاتی ما آماده سرو است. برای تزیین روی پاناکوتا میتوانید از دانههای انار یا تکههای پرتقال و شکلات رنده شده استفاده کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ زست به پوست پرتقال یا پوست لیمو رنده شده میگویند که عطر خوبی به دسر میدهد. برای تهیه زست باید هنگام رنده کردن پوست پرتقال توجه داشته باشید که فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست دیده شد، دیگر رنده نکنید، چون قسمتهای سفید پوست تلخ هستند و موجب تلخی دسر میشوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید بماند.