
راهنماتو- پاستا چیکن آلفردو یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی است که در میان غذاهای مدرن امروزی جایگاه ویژه ای دارد. عامل اصلی خوشمزه بودن این نوع پاستا در واقع سس مخصوص آن است. این سس یکی از خوشمزه ترین سس های دنیا است که از ترکیب سینه مرغ گریل شده، کره، خامه، سیر، جعفری خرد شده، نمک، فلفل و پنیر پارمزان تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. امروز قصد داریم طرز تهیه این پاستای محبوب و البته ساده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا چیکن آلفردو (برای 4 نفر)
سینه مرغ: یک عدد کامل
پاستا فتوچینی: یک بسته 500 گرمی
قارچ: 10 عدد
سیر: 4 حبه
خامه: 200 گرم
شیر: یک فنجان
پنیر پارمزان: 100 گرم
جعفری خرد شده: 50 گرم
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
کره: به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو
مرحله اول: ابتدا سینه مرغ را شسته و استخوان های آن را کاملا جدا می کنیم. سپس آن را درون یک کیسه قرار داده و با استفاده از گوشتکوب و یا استیک کوب کمی روی آن می کوبیم تا کمی نرم شود. سپس آن را به صورت قطعه های نازک درآورده و کمی فلفل سیاه، نمک و آویشن روی آن می پاشیم و حدود یک ساعت استراحت می دهیم.
مرحله دوم: برای تهیه سس آلفردو، ابتدا قارچ ها را شسته و خرد می کنیم و با استفاده از کمی کره بر روی شعله زیاد آنها را تفت می دهیم. زیاد کردن شعله به این دلیل است که از آب انداختن قارچ ها جلوگیری شود. سپس سیر را ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و حدود دو دقیقه تفت می دهیم. حال شیر را اضافه کرده و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. سپس آرد را در سه قاشق شیر سرد حل کرده و به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. پس از آن خامه را به همراه کمی فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم. در نهایت پنیر پارمزان و جعفری خرد شده را نیز به سس اضافه کرده و پس از مخلوط کردن زیر تابه را خاموش می کنیم.
مرحله سوم: پس از مزه دار شدن سینه مرغ، آن را به مقدار کمی کره آغشته کرده و درون تابه گریل قرار می دهیم. مرغ ها را بخوبی گریل می کنیم تا تمام قسمت های آن پخته شود.
مرحله چهارم: قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. سپس پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کرده و حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا کمی نرم شود. معمولا زمان پخت بر روی بسته بندی پاستا درج شده است. پاستاها نباید خیلی سفت یا خیلی شل شوند. پس از گذشت این مدت، پاستاها را آب کشی می کنیم.
مرحله پنجم: پس از آبکش کردن پاستاها، سینه مرغ گریل شده و سس آلفردو را روی پاستاها ریخته و کمی هم می زنیم تا بخوبی مخلوط شوند. سپس مقداری نمک و آویشن روی آن می پاشیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم. پاستای ما آماده است.