۸ نشانه زبان بدن که فاش می‌کند فرد در حال پنهان کردن «چهره حقیقی‌ اش» است!

ما آدم‌ها بسیار پیچیده هستیم و شناخت‌مان بسیار سخت است. در این بین گاهی زبان بدن و حرف‌مان با هم یکی نیست که می‌تواند به معنای پنهانکاری و تلاش برای مخفی کردن چهره واقعی‌مان باشد. در این مقاله راهنماتو، می‌خواهیم ۸نشانه زبان بدن را با شما در میان بگذاریم که نشان‌دهنده پنهان‌کاری است.

شناسه خبر: ۴۳۲۰۴۳
۸ نشانه زبان بدن که فاش می‌کند فرد در حال پنهان کردن «چهره حقیقی‌ اش» است!

راهنماتو - اگر تا کنون با شخصی تعامل کرده‌اند که احساس کرده‌اید خیلی هم با شما صادقانه رفتار نمی‌کنند و ظاهراً چیزهایی را پنهان می‌کنند، تنها نیستید.

به گزارش راهنماتو، بعضی اوقات آدم‌ها چهره واقعی‌شان را به ما نشان نمی‌دهند که تشخیص اینکه در رابطه با او چه اتفاقی خواهد افتاد را چالش‌برانگیز می‌کند.

در موقعیت‌هایی این‌چنینی، زبان بدن می‌تواند سرنخ‌هایی را به ما نشان دهد که ممکن است انتظارش را نداشته باشیم. زبان بدن یک شیوه ظریف ارتباطی است که اغلب چیزهایی را افشا می‌کند که واژگان نمی‌توانند.

روان‌شناسی برخی سرنخ‌های کلیدی زبان بدن را شناسایی کرده است که ممکن است بتوانند تا حد زیادی پنهان‌کاری افراد لو بدهند. بیایید 8زبان بدن را که می‌توانند سرنخ‌هایی درباره پنهان‌کاری بدهند با راهنماتو مرور کنیم:

1. زبان بدن بسته

وقتی آرام و راحت هستیم، زبان بدن‌مان به شکلی طبیعی گشوده است. ما در حالت آسایش از حالات بدنی گشاده و گسترده استفاده می‌کنند. در این حالات بازوهایمان آرامش دارند و حالتی که بدن‌مان می‌گیریم باز است.

اما وقتی شخصی دارد چهره واقعی‌اش را پنهان می‌کند، زبان بدنش اغلب داستانی متفاوت را بیان می‌کند. ممکن است متوجه زبان بدن بسته، مثل بازوها و پاهای روی هم افتاده، اجتناب از تماس چشمی یا حالات چهره پرتنش بشوید. این سرنخ‌ها می توانند نشان‌دهنده این موضوع باشند که فرد به طور کامل با شما رو راست نیست و دارد احساس یا فکری را از شما پنهان می‌کند.

یادتان باشد که زبان بدن بسته همیشه نشان‌دهنده فریبکاری نیست. می‌تواند نشان‌دهنده احساس ناراحتی یا عصبی بودن یا معذب بودن هم باشد. بنابراین مهم است که بافت را در نظر داشته باشید و سایر سرنخ‌ها را نیز در نظر داشته باشید.

2. تماس چشمی بیش‌ ازحد

تماس چشمی اغلب با صداقت و اعتماد به نفس مرتبط است اما اگر تماس چشمی بیش از حد شود، خلاف این را نشان می‌دهد. برخی آدم‌ها، وقتی سعی می‌کنند چهره واقعی‌شان را پنهان کنند، اغلب در برقراری تماس چشمی زیاده‌روی می‌کنند. آن‌ها به مدت طولانی‌تر در چشم شما خیره می‌شوند.

این رفتار ناشی از یک باور عمومی است که می‌گوید دروغگوها تمایل به دوری از تماس چشمی دارند. بنابراین، دروغگو‌ها می‌خواهند با نگاه کردن به چشمان شما خودشان را صادق نشان دهند. بعضی‌وقت‌ها این نگاه کردن‌ها به قدری افراطی و غیرطبیعی است که شما را معذب می‌کند.

اما باز هم معنایش این نیست که هر کسی که تماس چشمی قوی برقرار کرد دارد چیزی را از شما پنهان می‌کند. باید بافت کلی تعامل را در نظر بگیرید.

3. لمس مداوم صورت

لمس صورت، به خصوص اطراف دهان و بینی، یکی دیگر از نشانه‌های ظریف بدن برای افشای پنهان‌کاری است. این رفتار کاملاً ناخودآگاه است که اغلب آدم‌ها در هنگام احساس استرس یا معذب بودن به آن پناه می‌برند.

ریشه این رفتار را می‌توان تا کودکی دنبال کرد. کودکان اغلب صورت‌شان را در هنگام اضطراب یا عصبی بودن لمس می‌کنند. وقتی بزرگ می‌شویم هنوز به این عادت گرایش داریم اما ممکن است کاملاً به این رفتار آگاه نباشیم.

اگر مشاهده کردید فردی که با او در تعامل هستید مدام دارد چهره‌اش را لمس می‌کند، ممکن است دارد چیزی را پنهان می‌کند. اما باز هم یادتان باشد که بافت تعامل مهم است.

4. پلک‌ زدن‌ های سریع

زندگی می‌تواند مشحون از احساسات متناقض باشد و بعضی‌وقت‌ها آدم‌ها ممکن است نتوانند احساسات واقعی‌شان را به راحتی ابراز کنند. در این لحظات، زبان بدن‌شان به جای آن‌ها صحبت می‌کند.

پلک‌زدن‌های سریع یکی از نشانه‌های ظریف بدن است. این واکنش غیرارادی اغلب زمانی رخ می‌دهد که شخصی تلاش می‌کند اطلاعات زیاد یا تجربه ناراحت‌کننده عاطفی را پردازش کند.

اگر حس کردید که شخصی در یک تعامل کاملاً عادی زیاد از حد پلک می‌زند، ممکن است نشانه‌ای باشد از اینکه به لحاظ عاطفی چالشی دارد یا دارد چهره حقیقی‌اش را پنهان می‌کند.

5. وول زدن‌ های زیاد

بعضی‌ها روی سطح ضرب می‌گیرند، بعضی‌ها پایشان را تکان می‌دهند یا با موهایشان ور می‌روند؛ همه این موارد می‌تواند نشانه‌ای از عصبی یا مضطرب بودن باشد. این تجربه فراگیر و یک زبان بدنی شایع است.

وول خوردن می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که فردی مضطرب یا معذب است. اغلب آدم‌هایی که چیزی را پنهان می‌کنند، ممکن است این علائم را بروز بدهند. بازی کردن با جواهرات، مو یا تکان خوردن روی صندلی، از علائم این اضطراب و ناراحتی است.

البته نباید بعضی از تنش‌های عادی بدنی که در بعضی افراد شایع است را با علائم پنهان‌کاری اشتباه بگیرید.

6. حالات بدنی غیرمنسجم

تاکنون متوجه شده‌اید که بعضی آدم‌ها یک چیزی می‌گویند اما زبان بدنشان حاکی از یک داستان متفاوت است؟ مثلاً اصرار دارند که حالشان خوب است اما دستشان می‌لرزد یا نمی‌توانند یک‌جا بند شوند. حالات بدنی‌ای که با کلمات در تنقاض باشد، می‌تواند نشان دهد که فرد دارد چیزی را پنهان می‌کند. مثلاً اگر دارند حرف مثبتی می‌زنند اما زبان بدن‌شان بسته و تدافعی است، احتمالاً همه داستان را صادقانه تعریف نمی‌کنند.

7. بیش‌ جبرانی با لبخند

همه ما یاد گرفته‌ایم که لبخند یک علامت جهانی و نشان‌دهنده دوستی و گشودگی است. اغلب هم درست است اما استفاده افراطی از لبخند اجباری می‌تواند گاهی معنای معکوس داشته باشد.

اگر شخصی مدام لبخند‌های بزرگ روی چهره دارد و حتی در موقعیت‌هایی که لازم نیست بخندد، می‌خندد، ممکن است یک پرچم هشدار قرمز باشد. ممکن است از لبخند برای لاپوشانی مسئله‌ای استفاده می‌کنند یا دارد چهره‌اش را زیر نقاب لبخند پنهان می‌کند.

نگذارید لبخندهای مداوم شما را فریب بدهد.

8. فقدان انعکاس زبان بدن شما

وقتی با افراد در تعامل قرار می‌گیریم، اغلب به شکلی ناخودآگاه زبان بدن آن‌ها را تقلید می‌کنیم. درواقع این روشی برای ابراز همدلی و درک طرف مقابل است. اما وقتی شخصی دارد چهره واقعی‌اش را پنهان می‌کند، ممکن است انعکاس طبیعی زبان بدن ما توسط او غایب باشد.

اگر متوجه شده‌اید که زبان بدن، حالات بدن و نحوه قرارگرفتن بدن‌ فردی که با او در تعامل هستید، زبان و حالات بدن شما را انعکاس نمی‌دهد، نشانه ظریفی از پنهانکاری است.

اما یادتان باشد که آدم‌ها پیچیده هستند و دلایل زیادی پشت رفتارشان دارند. این سرنخ‌ها را به مثابه راهنما در نظر بگیرید اما همیشه بافت را در نظر بگیرید و به غریزه‌تان اعتماد کنید.  

نظرات