
این تحقیق نشان داده که معمولاً افراد از سن ۴۳ سالگی شروع به بروز رفتارهایی شبیه به والدینشان میکنند، به طوری که زنان در ۴۲ سالگی و مردان در ۴۵ سالگی این تغییر را تجربه میکنند.
دیگر نشانههای این تغییر شامل لباس پوشیدن با تمرکز روی راحتی به جای ظاهر (۳۱ درصد)، زود خوابیدن قبل از ساعت ۱۰ شب (۲۷ درصد) و احساس گناه از خوابیدن بیشتر در آخر هفته (۱۵ درصد) است. عادات شنیداری ما نیز به والدینمان شبیه میشوند؛ ۲۱ درصد نمیتوانند موسیقیهای جدید را بشناسند و ۱۴ درصد ایستگاههای رادیویی با موسیقی آرامتر را ترجیح میدهند. همچنین، ۶۱ درصد از افراد اعتراف کردهاند که مثل والدینشان وسایلی مثل مبلمان و لوازم جانبی مد میخرند. به همین دلیل، تعجبآور نیست که ۹۴ درصد از افراد باور دارند برخی ویژگیهای خانوادگی به صورت ژنتیکی منتقل میشوند.
پیروی از عادات والدین میتواند از نظر مالی هم سودمند باشد، زیرا ۲۰ درصد از افراد میگویند که بررسی منظم وضعیت مالی، یکی از نشانههای شبیه شدن به والدین است.
پاول استوکس که این پژوهش را روی ۲ هزار نفر انجام داده، گفته است:
واضح است که بسیاری از ما با گذشت زمان به والدینمان شبیه میشویم و این الزاماً چیز بدی نیست، بهویژه اگر از روشهای مالی هوشمندانه آنها پیروی کنیم.
حدود ۸۷ درصد از افراد در نظرسنجی معتقدند که از والدین خود یاد میگیرند چگونه والدین خوبی باشند و بیش از دو سوم (۷۸ درصد) نیز اذعان دارند که داشتن فرزند باعث شده شباهت بیشتری بین خود و والدینشان ببینند.