اولین آنتن ۵G شفاف دنیا روی پنجره ساختمانی در توکیو نصب شد

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید. عضویت در دیجیاتو تازه‌های تکنولوژی شیائومی ۱۴ T پرو در مسیر اپل و سامسونگ؛ سری شیائومی ۱۴T احتمالاً بدون آداپتور شارژر عرضه می‌شود ۵۴ دقیقه قبل سامسونگ و TSMC سامسونگ و TSMC ظاهراً می‌خواهند در امارات کارخانه تولید تراشه بسازند ۱ ساعت قبل گلکسی S۲۳ FE قیمت گلکسی S۲۴ FE در بازار آمریکا فاش شد؛ ۵۰ دلار گران‌تر از نسل قبل ۳ ساعت قبل مشکل لمس نمایشگر آیفون ۱۶ پرو کاربران آیفون ۱۶ پرو از مشکل عدم تشخیص لمس در نمایشگر شکایت دارند ۳ ساعت قبل جداسازی باتری آیفون ۱۶ کالبدشکافی آیفون ۱۶؛ فرایند جدید جداسازی باتری با جریان برق را ببینید [تماشا کنید] ۴ ساعت قبل white تبلیغات مدرسه آی نو تبلیغات هترون تبلیغات همکاران سیستم تبلیغات های وب تبلیغات شاتل درحالی‌که حدود ۵ سال از عرضه جهانی فناوری ۵G می‌گذرد، برخی محدودیت‌ها باعث شده است این فناوری ارتباطی به‌صورت عمده در دسترس کاربران قرار نگیرد. اما به‌تازگی اولین آنتن ۵G شفاف دنیا که حاصل همکاری چند شرکت مختلف است، پیاده‌سازی شده که می‌تواند شیشه‌های منزل شما را به ایستگاه‌های ارتباطی تبدیل کند.

شناسه خبر: ۴۱۶۱۳۴
اولین آنتن 5G شفاف دنیا روی پنجره ساختمانی در توکیو نصب شد

به گزارش تک اسپات، این آنتن شفاف 5G توسط شرکت‌های تولید شیشه AGC، شرکت مخابراتی NTT Docomo و شرکت زیرساخت JTower ساخته شده و WAVEANTENNA نامیده می‌شود. این فناوری جدید می‌تواند شیشه‌های معمولی را با قراردادن یک ماده رسانای شفاف خاص بین دو صفحه شیشه به یک ایستگاه نامحسوس پایه برای ارتباط 5G تبدیل کند.

این فناوری می‌تواند شیشه ساختمان‌ها را به ایستگاه پایه آنتن 5G تبدیل کند

در تصویری که توسط JTower به اشتراک گذاشته شده است به نظر می‌رسد که این مواد مستقیماً با شیشه ترکیب می‌شوند و حتی به‌سختی می‌توان اثری از کابل‌ها پیدا کرد. این فناوری برای اولین‌بار در سال ۲۰۲۰ معرفی شد و در سال گذشته نیز نسخه بهبودیافته آن در دسترس قرار گرفت که به چند کاربر اجازه می‌داد به یک آنتن پنجره‌ای متصل شوند. حالا به‌تازگی اولین نمونه از این آنتن‌ها در ساختمانی در توکیو نصب شده است.

به گفته «شوتا اوچیایی»، یکی از مدیران بازاریابی AGC، این در واقع اولین آنتن جهان است که می‌تواند شیشه‌های خانه‌ها را به ایستگاه پایه تبدیل کند. همچنین می‌توان این فناوری را به پنجره ساختمان در داخل متصل کرد تا بدون تخریب فضای شهری و نمای ساختمان، از ارتباط 5G بهره برد.

این فناوری همچنین می‌تواند یکی از مهم‌ترین سدها پیش روی نصب آنتن‌های 5G را حل کند. به گفته یکی از مقامات NTT Docomo، برخی مالکان ساختمان‌ها با نصب ایستگاه‌های پایه سلولی کوچک در طبقات میانی تا پایینی مخالفت می‌کنند. اما فناوری جدید می‌تواند به‌راحتی این مشکل را حل کند.

علاوه‌براین، توسعه‌دهندگان این فناوری می‌گویند که این آنتن برای کار با فرکانس‌های باند 5G زیر 6 گیگاهرتز، بین ۳.۷ تا ۴.۵ گیگاهرتز، بهینه شده است. درحالی‌که این فرکانس با فرکانس‌های ۳۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتزی مورداستفاده در 5G فاصله زیادی دارد، اما نسبت به ارتباط 4G یک ارتقای قابل‌توجه محسوب می‌شود.

منبع : دیجیاتو
نظرات
پربازدیدترین خبرها