راهنماتو- چارلز یک استاد بازنشسته شیمی است که دوران بازنشستگی خود را در خانه ای در خارج از شهر سپری می کند. فقط سه نفر به خانه او تردد دارند؛ یک پستچی که نامه های او را می آورد، یک پیک که خریدهای او را از بازار برایش می آورد و در نهایت یک روزنامه فروش که به صورت روزانه برای او روزنامه می آورد.
روز جمعه که روزنامه فروش برای بردن روزنامه به خانه چارلز می رود اما او را غرق در خون پیدا می کند و پلیس را خبر می کند. پلیس صحنه جنایت را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که چارلز به قتل رسیده است. روی میز چند بطری شیر، نان، قرص، کلید و روزنامه سه شنبه بود. پلیس سه نفری را که به خانه چارلز رفت و آمد می کردند، برای تحقیقات بیشتر بازداشت کرد. یکی از این سه نفر قاتل است، آیا می توانید قاتل را از میان یکی از آنها پیدا کنید؟ افرادی که ذهن کاراگاهی دارند باید بتوانند در مدت زمان 25 ثانیه قاتل را شناسایی کنند.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پاسخ معمای قتل
آیا توانستید قاتل را از میان این سه نفر تشخیص دهید؟ همینجا بگوییم که روزنامه فروش قاتل است اما چرا؟ روزنامه روی میز متعلق به روز سه شنبه است و روزنامه ای پس از این تاریخ وجود ندارد. بنابراین روزنامه فروش پس از قتل چارلز چون می دانسته او دیگر زنده نیست برایش روزنامه نیاورده است.