با توجه به اینکه ایستگاه فضایی بینالمللی با سرعت ۱۷ هزار مایل در ساعت به دور زمین میچرخد، فضانوردان مستقر در آنجا شاهد ۱۶ طلوع و ۱۶ غروب خورشید در هر دوره ۲۴ ساعته هستند. بنابراین سرنشینان فعلی که فضانوردان ناسا، سونی ویلیامز(Suni Williams)، بوچ ویلمور(Butch Wilmore)، دون پتیت(Don Pettit)، و نیک هیگ(Nick Hague)، همراه با فضانوردان روسی الکساندر گوربونوف(Aleksandr Gorbunov)، الکسی اوچینین(Alexey Ovchinin) و ایوان واگنر(Ivan Vagner) هستند، چگونه میدانند که چه زمانی باید فرا رسیدن سال ۲۰۲۵ را جشن بگیرند؟
به نقل از دیجیتالترندز، زمانی که زمینیها نزدیک به ربع قرن پیش زندگی در ایستگاه فضایی را آغاز کردند، مقامات فضایی مدتی را صرف فکر کردن در مورد این موضوع کردند.
آنها تصمیم گرفتند ساعتهای ایستگاه فضایی بینالمللی را روی ساعت جهانی(UTC) تنظیم کنند که یک استاندارد زمانی است که ارتباط نزدیکی با منطقه میانگین زمان گرینویچ (GMT) در لندن دارد.
این بدان معنی است که سال جدید به طور رسمی در ایستگاه فضایی در ساعت ۷ بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی در روز سهشنبه ۳۱ ژانویه(۰۳:۳۰ بامداد روز چهارشنبه به وقت ایران) آغاز شده است. بنابراین در حال حاضر در ایستگاه فضایی سال ۲۰۲۵ است.
درست است که هر یک از سرنشینان ممکن است بخواهد در سال جدید با توجه به منطقه زمانی خانه خود روی زمین، جشن بگیرد. اما با توجه به اینکه ایالات متحده و روسیه در مجموع ۱۷ منطقه زمانی دارند، این میتواند یک مهمانی بسیار طولانی را ایجاد کند.
آنچه معمولا اتفاق میافتد این است که فضانوردان زمان مورد نظر را انتخاب میکنند و برای جشنی در یکی از ماژولهای ایستگاه ملاقات میکنند. آنها از غذاهای ویژه لذت خواهند برد.
دو فضانوردی که در اوایل سال جاری هرگز تصور نمیکردند در این دوره خاص در مدار باشند، فضانوردان آمریکایی سونی ویلیامز و بوچ ویلمور هستند.
این دو در ماه ژوئن با اولین پرواز سرنشیندار فضاپیمای استارلاینر به ایستگاه فضایی بینالمللی رسیدند. اما چندین مشکل فنی استارلاینر باعث شد که به دلایل ایمنی، فضاپیما بدون آنها به خانه بازگردد. اکنون انتظار میرود ویلیامز و ویلمور در ماه مارس سوار بر کرو دراگون اسپیس ایکس به زمین بازگردند. این یک ماجراجویی برای این دو بود، و دیدن سال جدید در فاصله ۲۵۰ مایلی بالای زمین مطمئنا خاطرهای خواهد بود که آنها برای همیشه آن را گرامی خواهند داشت.