![انتخابات فدراسیون فوتبال در آستانه جنجال؛ شکایت عزیزی خادم به AFC در راه است](https://cdn.rahnamato.ir/thumbnail/iyKaCHzUJ046/-rvH5WIvbiNR17P6zPQ0lRA4lBDtEr53fzYLhj4swhQJvhaj63jsVxhEG8hfWe322KVfu-6BoC7sXCb8W_yHApDC6-bCx0r5K0e435y5X8PYwnZKjpGSkddd2VNR9TxK/shahabazizikhadem22bahman1403.jpg)
پس از اعلام اسامی نامزدهای تأیید شده برای ریاست فدراسیون فوتبال، نام عزیزی خادم و کفاشیان در میان آنها دیده نشد. حالا این دو نامزد به دنبال دریافت مستندات رسمی دلایل رد صلاحیت خود هستند و در صورت عدم پاسخگویی، پرونده را به نهادهای بینالمللی خواهند برد.
عزیزی خادم و علی کفاشیان قصد دارند درخواست رسمی دریافت مستندات رد صلاحیت خود را به کمیته بدوی و استیناف ارائه دهند. بر اساس اطلاعات موجود، رد صلاحیت این دو نامزد به رأی کمیته اخلاق مرتبط است، اما آنها معتقدند که محرومیتشان به پایان رسیده است.
اگر مدارک و دلایل قانعکنندهای ارائه نشود، گام بعدی آنها شکایت رسمی به AFC، فیفا و دادگاه ورزشی CAS خواهد بود. انتخابات فدراسیون فوتبال ایران در تاریخ ۱۱ اسفند برگزار خواهد شد و نامزدهای تأیید شده برای ریاست این فدراسیون، مهدی تاج، امیر عابدینی و حیدر بهاروند هستند.