طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر و قارچ؛ یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۱۰۰ گرم جو پرک، ۲ عدد هویج، ۲۵۰ گرم قارچ، یک عدد سینه مرغ، نیم لیتر شیر، ۲ عدد پیاز، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری خامه صبحانه، ۲ قاشق غذاخوری سس بشامل و موادلازم برای سس بشامل: ۲ قاشق غذاخوری کره، ۱ قاشق غذاخوری آرد و مقداری شیر این غذا این سوپ را درست می کند.

شناسه خبر: ۴۱۶۷۴۹
منبع : فرادید
نظرات
پربازدیدترین خبرها