خواص به بسیار است. از قدیم می گفتند خانم های باردار به زیاد بخورند؛ چراکه روی زیبایی و مهم تر از آن روی هوش و آی کیوی فرزندان تاثیر می گذارد.
میوه به از ویتامین های آ، ب و ث غنی است. همچنین آنتی اکسیدان زیادی دارد که روی سیستم ایمنی بدن تاثیر بسیار مثبتی دارد. مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، منیزیم، مس و روی و فیبر و سلنیوم دارد.
میوه به عوامل مضر را که موجب ناخوشی های پوستی مثل لکه های پوستی می شود از بین می برد به مرور زمان.
میوه به کمک می کند که آنزیم های بد کبد کاهش یافته و سطح چربی بد خون یعنی LDL و چربی تری گلیسرید هم کاهش بیابد که این عمل برای افراد دیابتی بسیار مهم است که به کارکرد بهتر کبد و حتی کاهش قند خون این افراد کمک می کند.
نکته مهم در مصرف به این است که سعی کنید میوه به را به صورت خام نخورید چراکه برای افرادی که معده ضعیفی دارند می تواند مضر باشد. به صورت پخته یا دمنوش از آن استفاده کنید.