این دسر اسپانیایی یکی از معروف ترین و محبوب ترین کیک های این کشور است که دستورالعمل ساده ای برای پخت دارد. فقط به ۳ قلم مواد برای پخت نیاز دارد و بافت آن بسیار لطیف و نرم است.
از آنجایی که در پخت این کیک از آرد بادام استفاده می شود، بسیار مقوی بوده و انرژی لازم برای فعالیت در طول روز را فراهم می کند.
در این کیک اسپانیایی از شیر استفاده نمی شود و به همین دلیل برای افرادی که به فرآورده های لبنی حساسیت دارند، بسیار گزینه مطلوبی به شمار می رود.
مواد لازم برای تهیه کیک اسپانیایی :
۲۲۰ گرم آرد بادام
۱۵۰ گرم شکر
۴ عدد تخم مرغ
مقداری پودر قند و بادام پرک برای تزیین ( اختیاری )
منبع :
پارسینه