طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه به روش رستورانی

سوپ مرغ علاوه بر طعم و مزه خوبی که دارد بسیار مقوی و برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است.

شناسه خبر: ۳۹۳۹۳۳
طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه به روش رستورانی

مجله اکالا نوشت: سوپ مرغ علاوه بر طعم و مزه خوبی که دارد بسیار مقوی و برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است. سوپ‌ مرغ روش‌های طبخ متنوعی دارد و شما با انواع سبزیجاتی که دوست دارید می‌توانید سوپ مرغ موردعلاقه‌تان را تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ رستورانی
مرغ ۱-۲ تکه
هویج ۲ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه
کره ۲۰ گرم
جعفری تازه ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد
آب جوش ۳-۴ پیمانه

طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سوپ بسیار خوشمزه را تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این سوپ در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول | آماده‌سازی مرغ

در اولین مرحله به سراغ آماده‌سازی مرغ روید.

درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید زمان دهید تا آب درون قابلمه به نقطه‌جوش رسد.

حال تکه‌های مرغ را درون آب در حال جوش بیندازید و ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا مرغ ها در آب جوشاند.

پس از گذشت زمان اعلام شده تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کنید و با مقداری آب بشویید.

این کار موجب می‌شود تا حد زیادی بوی زهم مرغ گرفته شود و هورمون‌های بد مرغ از آن خارج شود.

مرحله دوم | آماده‌سازی پیاز و سیر

در مرحله دوم به سراغ پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

آن را به‌صورت نگینی خرد کنید.

درون قابلمه‌ای که قصد طبخ سوپ را دارید کره بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

در همین مرحله سیر را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک سیر له کن آن را پوره کنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

سیر را تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله سوم | افزودن ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی

در مرحله سوم مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت‌دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

در همین مرحله رب گوجه‌فرنگی را نیز به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا رب رنگ‌باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله چهارم | افزودن مرغ و سیب‌زمینی

در مرحله چهارم تکه‌های مرغ را به محتوای درون قابلمه بیفزاید. مرغ‌ها را کمی تفت دهید.

۳-۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

حال سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید و به‌صورت کامل (برش نزنید) آن را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ و سیب زمینی به خوبی بپزند و نرم شوند.

مرحله پنجم | له کردن سیب‌زمینی

در پنجمین مرحله سیب‌زمینی را از قابلمه خارج کنید و درون ظرف مناسبی قرار دهید.

زمان دهید تا کمی سیب‌زمینی خنک شود سپس آن را با کمک گوش کوب یا چنگال له کنید.

مرحله ششم | ریش‌ریش کردن مرغ

در مرحله ششم تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کنید و مرغ‌ها را ریش‌ریش کنید.

در همین مرحله مرغ ریش‌ریش شده و پوره سیب‌زمینی را به قابلمه برگردانید و همه مواد را به هم زنید.

1

مرحله هفتم | افزودن هویج

در مرحله هفتم به سراغ هویج‌ها روید.

هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید با کمک رنده آن‌ها را رنده کنید.

هویج‌های رنده شده را به محتوای سوپ اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا هویج ها بپزند.

مرحله هشتم | آماده‌سازی و افزودن جعفری

در مرحله هشتم جعفری‌های تازه را تمیز کنید، برگ‌های زرد و پلاسیده آن‌ها را جدا سازید و سبزی‌ها را بشویید.

با کمک چاقو یا خردکن سبزی‌ها را به‌صورت ساطوری خرد کنید.

سبزی خرد شده را به محتوای سوپ اضافه کنید.

همه مواد را به هم زنید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا سوپ به خوبی بپزد و لعاب بیندازد.

مدت‌زمان آماده‌سازی و تهیه این سوپ ۴۰-۶۰ دقیقه است.

مرحله نهم | تنظیم چاشنی و سرو غذا

در مرحله نهم به مقدار دلخواه آبلیمو و نمک به سوپ اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

سوپ بسیار خوش‌رنگ و جذابتان آماده سرو است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری جعفری ساطوری شده آن را تزیین کنید.

نکات تهیه سوپ مرغ رستورانی

  • زمانی که جعفری تازه را به قابلمه اضافه کردید دیگر درب قابلمه را نبندید زیرا موجب سیاه و بدرنگ شدن سبزی در سوپ می‌شود.
  • سیب زمینی لعاب و غلظت بسیار خوبی به سوپ شما می‌دهد.
  • اگر جعفری تازه در دسترس ندارید می‌توانید از مقداری جعفری خشک استفاده کنید.
  • برخی از مقداری ورمیشل،نخود فرنگی، ذرت و جو در این سوپ استفاده می‌کنند.
نظرات
پربازدیدترین خبرها