
مجله اکالا نوشت: سوپ مرغ علاوه بر طعم و مزه خوبی که دارد بسیار مقوی و برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است. سوپ مرغ روشهای طبخ متنوعی دارد و شما با انواع سبزیجاتی که دوست دارید میتوانید سوپ مرغ موردعلاقهتان را تهیه کنید.
مرغ | ۱-۲ تکه |
هویج | ۲ عدد |
سیبزمینی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
کره | ۲۰ گرم |
جعفری تازه | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
آب جوش | ۳-۴ پیمانه |
طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سوپ بسیار خوشمزه را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این سوپ در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول | آمادهسازی مرغ
در اولین مرحله به سراغ آمادهسازی مرغ روید.
درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید زمان دهید تا آب درون قابلمه به نقطهجوش رسد.
حال تکههای مرغ را درون آب در حال جوش بیندازید و ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا مرغ ها در آب جوشاند.
پس از گذشت زمان اعلام شده تکههای مرغ را از قابلمه خارج کنید و با مقداری آب بشویید.
این کار موجب میشود تا حد زیادی بوی زهم مرغ گرفته شود و هورمونهای بد مرغ از آن خارج شود.
مرحله دوم | آمادهسازی پیاز و سیر
در مرحله دوم به سراغ پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
آن را بهصورت نگینی خرد کنید.
درون قابلمهای که قصد طبخ سوپ را دارید کره بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
در همین مرحله سیر را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک سیر له کن آن را پوره کنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
سیر را تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
مرحله سوم | افزودن ادویهها و رب گوجهفرنگی
در مرحله سوم مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفتدادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
در همین مرحله رب گوجهفرنگی را نیز به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا رب رنگباز کند و بوی خامیاش گرفته شود.
مرحله چهارم | افزودن مرغ و سیبزمینی
در مرحله چهارم تکههای مرغ را به محتوای درون قابلمه بیفزاید. مرغها را کمی تفت دهید.
۳-۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
حال سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید و بهصورت کامل (برش نزنید) آن را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ و سیب زمینی به خوبی بپزند و نرم شوند.
مرحله پنجم | له کردن سیبزمینی
در پنجمین مرحله سیبزمینی را از قابلمه خارج کنید و درون ظرف مناسبی قرار دهید.
زمان دهید تا کمی سیبزمینی خنک شود سپس آن را با کمک گوش کوب یا چنگال له کنید.
مرحله ششم | ریشریش کردن مرغ
در مرحله ششم تکههای مرغ را از قابلمه خارج کنید و مرغها را ریشریش کنید.
در همین مرحله مرغ ریشریش شده و پوره سیبزمینی را به قابلمه برگردانید و همه مواد را به هم زنید.
مرحله هفتم | افزودن هویج
در مرحله هفتم به سراغ هویجها روید.
هویجها را بشویید و پوست بگیرید با کمک رنده آنها را رنده کنید.
هویجهای رنده شده را به محتوای سوپ اضافه کنید.
درب قابلمه را ببندید و ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا هویج ها بپزند.
مرحله هشتم | آمادهسازی و افزودن جعفری
در مرحله هشتم جعفریهای تازه را تمیز کنید، برگهای زرد و پلاسیده آنها را جدا سازید و سبزیها را بشویید.
با کمک چاقو یا خردکن سبزیها را بهصورت ساطوری خرد کنید.
سبزی خرد شده را به محتوای سوپ اضافه کنید.
همه مواد را به هم زنید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا سوپ به خوبی بپزد و لعاب بیندازد.
مدتزمان آمادهسازی و تهیه این سوپ ۴۰-۶۰ دقیقه است.
مرحله نهم | تنظیم چاشنی و سرو غذا
در مرحله نهم به مقدار دلخواه آبلیمو و نمک به سوپ اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
سوپ بسیار خوشرنگ و جذابتان آماده سرو است.
آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری جعفری ساطوری شده آن را تزیین کنید.
نکات تهیه سوپ مرغ رستورانی
- زمانی که جعفری تازه را به قابلمه اضافه کردید دیگر درب قابلمه را نبندید زیرا موجب سیاه و بدرنگ شدن سبزی در سوپ میشود.
- سیب زمینی لعاب و غلظت بسیار خوبی به سوپ شما میدهد.
- اگر جعفری تازه در دسترس ندارید میتوانید از مقداری جعفری خشک استفاده کنید.
- برخی از مقداری ورمیشل،نخود فرنگی، ذرت و جو در این سوپ استفاده میکنند.