خوشمزه بپزید؛ طرز تهیه لیموناد بلوبری

این لیموناد بلوبری سطح نوشیدنی های تابستانی شما را ارتقا می‌دهد. بلوبری‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان نه تنها رنگ زیبایشان را به این نوشیدنی می‌بخشند، بلکه قدرت مبارزه با بیماری‌ها را نیز به آن اضافه می‌کنند.

شناسه خبر: ۴۴۸۲۱۳
خوشمزه بپزید؛ طرز تهیه لیموناد بلوبری

این لیموناد بلوبری به اندازه کافی شیرین است ، با رنگ فوق‌العاده‌ای که از بلوبری‌های تازه به دست می‌آید. لیموهای کامل با پوست نازک‌تر طعم را بدون تلخی اضافه می‌کنند.

این لیموناد بلوبری سطح نوشیدنی‌های تابستانی شما را ارتقا می‌دهد. بلوبری‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان نه تنها رنگ زیبایشان را به این نوشیدنی می‌بخشند، بلکه قدرت مبارزه با بیماری‌ها را نیز به آن اضافه می‌کنند. ترکیب بلوبری و لیمو یکی از محبوب‌ترین‌های ما است، با آب لیموی تازه فشرده شده که به کمک می‌آید. این لیموناد میزان مناسبی از شیرینی دارد تا از جمع شدن دهان جلوگیری کند، در حالی که یک نیشگون نمک تمام طعم‌ها را متعادل می‌کند.

مدت زمان تهیه: 10 دقیقه

تعداد سرو: ۸ نفر

مواد لازم

  • ۲ فنجان بلوبری تازه، به علاوه مقداری بیشتر برای سرو
  • ۱ فنجان آب لیموی تازه فشرده شده (حدود ۶ عدد لیموی پوست نازک)
  • ½ فنجان شکر سفید
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ۴ فنجان آب

blueberry lemonade 1

طرز تهیه:

۲ فنجان بلوبری، ۱ فنجان آب لیمو، ۱/۲ فنجان شکر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را در مخلوط‌کن بریزید. حدود ۴۵ ثانیه مخلوط کنید تا ترکیب شود. مخلوط را از صافی ریز به یک پارچ بزرگ بریزید؛ تفاله‌ها را دور بریزید. ۴ فنجان آب را اضافه کرده و هم بزنید. بین ۸ لیوان پر از یخ تقسیم کنید و در صورت تمایل با بلوبری بیشتری تزیین کنید.

نکات کاربردی:

این‌ها نکات کلیدی هستند که طعم عالی به نوشیدنی می بخشد و برای شما نیز مفید است!

  • مانند همه توت‌ها، بلوبری‌های خود را درست قبل از استفاده بشویید. شستن آنها زودتر از موعد می‌تواند عمر مفید آنها را کاهش دهد.
  • ترجیح این است که از صافی ریز استفاده کنیم تا از شناور شدن ذرات بلوبری در نوشیدنی جلوگیری کنیم. با این حال، این یک ترجیح شخصی است – شما مجبور نیستید از صافی استفاده کنید.
  • برای بهترین طعم، سنگین‌ترین لیموها با درخشان‌ترین پوست زرد را انتخاب کنید. آنها باید هنگام فشار دادن آرام کمی نرم شوند و بوی قوی مرکبات داشته باشند.

نکات تغذیه‌ای:

بلوبری‌ها سرشار از آنتوسیانین‌ها هستند، ترکیبات گیاهی که هم رنگ و هم قدرت مبارزه با بیماری را به آنها می‌دهند. مصرف منظم بلوبری با کاهش خطر بیماری‌های مزمن و سلامت بهتر مغز مرتبط است. بلوبری‌ها همچنین سرشار از ویتامین C تقویت‌کننده سیستم ایمنی و فیبر هستند که غذا را برای باکتری‌های دوستدار روده فراهم می‌کنند.

لیموها ابرقدرت‌های تغذیه‌ای بیشتری را به شکل ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها به این نوشیدنی اضافه می‌کنند. علاوه بر پشتیبانی از سیستم ایمنی شما، ویتامین C برای روشن کردن پوست شما از درون به بیرون نیز عالی است.

blueberry lemonade 6

سؤالات متداول

آیا می‌توانم به جای بلوبری تازه از بلوبری منجمد استفاده کنم؟

بله، اما ابتدا اجازه دهید یخ آن‌ها آب شود . به این ترتیب، شما بیشترین طعم توت را به دست می‌آورید، به خصوص هنگامی که آنها را صاف می‌کنید. توت‌های منجمد زمانی برداشت می‌شوند که تازه‌ترین و خوشمزه‌ترین هستند. اگر نمی‌توانید بلوبری تازه تهیه کنید، بدانید که منجمد هم به همان خوبی خواهد بود. یا در برخی موارد، حتی بهتر.

آیا می‌توانم لیموناد بلوبری را از قبل آماده کنم؟

قطعاً، و این ایده خوبی است، به ویژه اگر میزبان یک مهمانی هستید و لیست کارهای زیادی دارید. با این حال، بهتر است شب قبل از استفاده یک دسته تهیه کنید ، حتی اگر لیموناد را می‌توان تا یک هفته نگهداری کرد. تازه همیشه بهترین است. و اگر قصد دارید این را در یک گردهمایی سرو کنید، بهتر است آب میوه را در یخچال یا خنک‌کننده نگه دارید.

آیا می‌توانم لیموناد بلوبری را با توت‌های دیگر درست کنم؟

البته! توت فرنگی گزینه خوبی است، همچنین تمشک سیاه . تست طعم: اگر به اندازه کافی شیرین نیست، شکر بیشتری اضافه کنید. همیشه ایده خوبی است که شیرین‌کننده را به آرامی اضافه کنید، سپس بررسی کنید که آیا مناسب ذائقه شماست. ممکن است کمتر یا بیشتر دوست داشته باشید.

منبع : عصر ترکیه
نظرات
پربازدیدترین خبرها