با عجیب ترین تاپینگ های پیتزا آشنا شوید؛ از پیتزای خیار شور تا کلم بروکلی

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاها در سراسر جهان بوده و با تنوع‌ بی‌شمارش، تبدیل به یکی از غذاهای اصلی در بسیاری از کشورها شده است. در ابتدا، پیتزا تنها با ترکیبی ساده از سس گوجه‌فرنگی و سیر روی نان تهیه می‌شد. اما امروزه، انواع مختلفی از طعم‌ها و تاپینگ‌ها برای پیتزا وجود دارد؛ از طعم‌های آشنا و خوشمزه گرفته تا ترکیباتی که برخی آن‌ها را عجیب و غریب می‌دانند. در ادامه شما را به سفری کوتاه و جذاب در دنیای عجیب‌ترین تاپینگ‌های پیتزا می‌بریم. با ما همراه باشید.

شناسه خبر: ۴۱۸۸۱۵
با عجیب ترین تاپینگ های پیتزا آشنا شوید؛ از پیتزای خیار شور تا کلم بروکلی

اولین تاپینگ پیتزا

image-168-1024x683_11zon

قدیمی‌ترین نوع پیتزا، «مارینارا» نام دارد که در سال ۱۷۳۴ با تاپینگ ساده‌ای شامل سس گوجه‌فرنگی، سیر، اورگانو و روغن زیتون تهیه شد.

پیتزای خیارشور، آمریکا

na_6698dad146d95-1024x683_11zon

پیتزای خیارشور با سس سفید سیر و شوید، موزارلا و خیارشور درست می‌شود و با نسخه‌های اولیه پیتزا کاملاً متفاوت است.

پیتزای ماکارونی و پنیر، آمریکا

na_6698dacd7df38-1024x683_11zon

پیتزای ماکارونی و پنیر که ترکیبی از دو غذای ایتالیایی است، بیشتر در منوی رستوران‌های آمریکایی دیده می‌شود.

پیتزای ساردین، ایتالیا

na_6698db1873735-1024x833_11zon

پیتزای ماکارونی و پنیر که ترکیبی از دو غذای ایتالیایی است، بیشتر در منوی رستوران‌های آمریکایی دیده می‌شود.

ساردین طعمی خاص دارد و شاید سفارش پیتزایی با این تاپینگ عجیب باشد. با اینکه منشأ دقیق پیتزای ساردین مشخص نیست، اما این پیتزا را متعلق به ایتالیا می‌دانند.

پیتزای هاوایی، کانادا

image-170-1024x683_11zon

این پیتزا که توسط یک فرد کانادایی یونانی‌تبار ابداع شده، با ترکیب سس گوجه‌فرنگی، پنیر، آناناس و ژامبون یا بیکن، یکی از پیتزاهایی است که نظرات کاملاً متفاوتی درباره آن وجود دارد.

پیتزای خاویار، سوئد

na_6698dae1703e1-1024x684_11zon

پیتزای خاویار اولین بار در دهه ۱۹۶۰ در سوئد معرفی شد، اما پس از آن که گوردون رمزی در سال ۱۹۹۸ آن را به منوی رستوران خود در لندن اضافه کرد، به شهرت رسید.

پیتزای کلم بروکلی، برزیل

منشأ پیتزای کلم بروکلی مشخص نیست، اما این پیتزا در برزیل طرفداران زیادی دارد، هرچند که برخی از آن بیزارند!

رومئو و ژولیت، برزیل

image-172-1024x683_11zon

پیتزای رومئو و ژولیت یک پیتزای شیرین است که در برزیل با ترکیب پوره گواوا و پنیر تهیه می‌شود.

پیتزای دسر، برزیل

image-173-1024x683_11zon

پیتزای دسر در برزیل محبوبیت زیادی دارد و شامل تاپینگ‌هایی مانند موز، شکلات و کارامل است.

پیتزای صبحانه، استرالیا

na_6698db315734f-1024x683_11zon

پیتزای صبحانه که با بیکن، تخم‌مرغ و قارچ درست می‌شود، از استرالیا سرچشمه گرفته است.

پیتزای تُن ماهی، آلمان

image-174-1024x683_11zon

هرچند استفاده از غذاهای دریایی به عنوان تاپینگ پیتزا غیرمعمول نیست، اما شاید سرو پیتزای تُن ماهی در آلمان برای برخی افراد عجیب باشد.

پیتزای ماهی مرکب، ژاپن

image-175-1024x684_11zon (1)

در ژاپن، ماهی مرکب به پیتزا اضافه می‌شود تا طعمی خاص و شور به آن بدهد.

پیتزای کیوی، دانمارک

image-176-1024x683_11zon

اگرچه کیوی به عنوان تاپینگ روی پیتزای دسر منطقی به نظر می رسد، اما در مورد استفاده از آن در پیتزای ژامبون و پنیر قطعاً نظرات متفاوتی وجود خواهد داشت. با این حال، برخی پیتزافروشی‌های دانمارکی این پیتزا را در منوی خود دارند.

منبع : روزیاتو
نظرات
پربازدیدترین خبرها